Umarım Beğenirsiniz colony zore yanıyor gm beni arıyor.. colony zore yanıyor herkes benden biliyor.. ben sucsuzum diyorum. kimse beni duymuyor bunu birtek civcivler birde allah biliyor.. aslında işi aslı gm bey şoyle başlıyor. gunlerden bi gun cz de dolanırken 0000000 yi goruyorum. ve pana party atmasıyla ona tutuluyorum. cz de onunla geziiniyoruz. fakat 0000000 artık gitme vaktim diyor ve gidiyor. ee bizde delikanlı adamız evine bırakıyorum. evi sokağı portu adresi mıh gibi aklıma kazıyorum. sonra clan başkanınıda alıp ALLAH'ın izniyle istemeye gidiyoruz.. ne kadar item teklif etsekte vermiyorlar 0000000 en son bi gun inn hostesin cırağı abdullah'la bi mektup yolluyorum. -kacarmısın benimle diyorum.. -kacarım!... diye cevap veriyor. bizde cumartesi gecesi saat 4 savaşında evde kimse yokken anlaşıyoruz. 0000000 acelen yanına elbiselerini bile almadan kacıyor... meğersem 0000000 evden kacarken baba yadigarı +8 mirage swordu yere duşuruyor. ilkten halılar tutuşuyor. sonra perdeler tutuşuyor. sonra colony zore tutuşuyor.. kim yaptı diye soruyorlar rogue ramazan yaptı diyorlar. guard geliyor. diyorumki guard bey kız reşit lvl i 70. guard diyorki olm tamam ona bişey dediğimiz yok. ta madem kızı kacırıyon colony zoreyi neden yakıyorsun. diyorum 0000000 bu nediyor. 0000000 hic bişey demiyor.. duruşma gunu geliyor. hakim 0000000 soruyor kızım seni bu adammı kacırdı. evet hakim bey. colony zoreyi de bu adammı yaktı evet hakim bey. dupe yi de bu adammı yaptı evet hakim bey. ne eveti 0000000 nikah kıymıyoruz 0000000. meğersem uvey anayla oğlu kızın kanına girmişler. 7 yıl kallugada gecer gecmesinede yalandan 7 yıl yatmak acı gelir master'ı deliye. bir gun kopuyor kafamın v kayışı kacıyorum kallugadan ilk ten abisinin belluadaki kahvesini benzin dokum supernovayla yakıyorum. sonra guardlara teslim oluyorum........ colony zore yanıyor gm beni arıyor colony zore yanıyor herkes benden biliyor.. ben sucsuzum diyorum kimse beni duymuyor bunu birtek civcivler birde ALLAH biliyor. REPLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADASLAR.. __________________