Ewt arkadaşlar..Carınım dun hack lenmesinden dolayı oyunu bırakma kararı aldım. Ayrıca okadar dikkat etmeme,evden oynamama rağmen ve eşyalarımın kilitli olması bile yetgmedi.Oyun rtık baydı oynanmaz hale geldi.Hergun hack korkusu ,koxp cular yuzunden keyfmizin kacmasıda bırakmama bir neden..Bu arada nasıl hacklendiğim konusuna gelince ismini hatırlyamadım bi klanın warrior lideri +9 cleaverimi satın almak istredi kilidi acıp trade den werecektim ki ne olduğunu anlayamadn inventorym tamamen sıfırlandı yni kayboldu .Relog attım tekrar duzeldi ve ne olduysa ondan sonra oldu.+9 cleaver ımı tekrar kilitledim.Ama 2 gun sonra carıma girdiğimde carmın cıplak olduğunu gordum.Hostesi kontrol ettiğimde uzerimdeki walky set ve pathos kollukların yakılmış olduğunu gordum ama eşyaların kilitli şekilde hostese bırakılmış olduğunu gordum.Hemen şifremi değiştirdim.Daha sonra kolluğu yanan klanların birinin uyesine konuyu anlattım ve bana hack olduğunu şifremi ynı makinada değiştirmeme gerektiğini yoksa carımın ve hatta itemlerimin gidebileceğini soyledi..Ama iş işten gecmişti.Şifremi coktan değiştirmiştim ve ne olduysa ertesi gun oldu.2 adet 59 lwl ardream full itemli ardream carım (LordVinc3nZo) ve (Ang3LOfLightninG) cıplaktı ve kitli eşyalarm bile yerinde deildi..Neyse sağlık olsun demekle yetindim.Bu vesile ile oyunu bırakmam kararı aldım....Herkese ders oldun.Trade den hicbişi kabul etmeyin.Siz trade atın..Elveda herkese... LordVinc3nZo Ang3LOfLightninG __________________