Knight Online ile ilgili hic bunları duşundunuz mu?
Knight Online0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online ile ilgili hic bunları duşundunuz mu?
-
03-10-2019, 02:27:10Evet arkadaşlar hepinizin bildiği gibi malesef oyun son zamanlarda yine aşırı illegallikle doldu taştı malesef oyunda konuştuğum 1 gm arkadaş ve ingilizce forumda konuştuğum ofisden bir calışan knight online'ın kapanabileceğinin soz konusu olduğundan bahsediyor. bilmeyenler icin knight online'ın dunyada 6 sucusu bulunuyordu şu an 2 si lisans anlaşması nedeniyle kapalı malesef birtanesinin kapanış sebebi (Malezya-MYKO)aşırı hileler ve yetersiz oyuncu sayısı oyle gorunuyorki bizim sunucumuzda o duruma gidiyor ne olucak ne denicek peki kimse duşunmuyor değil mi??? turklerin serveri USKO hile ve yetersiz oyuncu sayısı yuzunden kapandı ne kadar ayıp değil mi? dunyaya ne guzel tanıtıyoruz kendimizi? Evet arkadaşlar oyunda online gm desteği yok 24 saat bazen bir sorunu aylarca halledemiyor adamlar ilgileniyor veya ilgilenmek istemiyor ama coğumuzun hayatı olmuş knight online sizinde oyle kimse cıkıp buraya benim sosyal hayatım super eğlencesine giriyom yalanları atmasın iyi yondende bakabiliriz adam kahvede kumar oynama icki icmez evinde oturur karısınla cocuklarınla en azından oyun oynar şimdi sadece bazı sorular siz sevgili kopxer ve hileci kardeşlerime? * okuldan eve geldiğinde USKO acık olmasa ne yapıcaksın bunu hic duşundun mu? private serverlerde aynı tadı alabilecek misin?bir bdw heyecanını veya ft aktivasyonunu ne kadar yaşayabileceksin? * +9 shellerden veya lwl 80 adamları hicbir zaman kesemeyeceğin icin kullanıyorsun o olumsuzluk denilen 100 ok atan skilleri ama hic duşundun mu kimler icin duşuk lwl bdwler getirildi orda koxp kullanmana gerek var mı? kullanmasan bile zaten coğu kişi gorev itemi ile giriyor zaten %70-80 kazanırsın neden kullanıyorsunuz neden? *hep olaya gercek hayatta birşey olamamış insanlar gelip ustunluk taslıyolarolarak baktık ama duşunduk mu ulke insanımız ezilmiştir hep patronları tarafından gecim sıkıntısı mesela hayatta hicbir zaman sayılmayan hor gorunen insanlar var mesela o inanlar gece gelip oyunun oynuyor mutlu oluyor kendini onemli hissediyor değer verildiğini insanların saygı duyduğunu bizim şansı olmamıs okuyamamıs imkanı olmamıs o insanların mutluluğu cok mu onemli np kazanmaktan? *bu oyunu gercekten severek oynayanlar var geceleri işten eve gelen oyunla mutlu olan hayat bulan eğer oyun kapanırsa belki kahvalerde kumar oynayıp kavgadan olenlerin veye icip icip meyhanelerde sızanların veya yuvası dağılanların allah katında hesabını verecek misiniz? (abartıyor muyum madem bağımlılığından sokak koşelerinden bu oyunla evine bağlanan o kadar insan varki) (emin olun en cok bu konu icin uzuluyorum hayatta hicbir zaman sizin gibi imkanlara sahip olmayanlar hicbir zaman başka bir eğlencesi olamayacak insanlar var ben onların bu oyunla mutlu oldukları zaman seviniyorum) * bu kriz ortamında internet cafelerin nasıl ayakta durduğunu hic merak ettiniz mi? evlerini nasıl gecindirdiklerini? onları işlerinden ekmeklerinden etmek ister misiniz?gozumun onunde satın alınan premium parasınla bebeğini mama alan bir cafeci bile gordum hayatımda sizce cok mu abartı veya komik? *dunyada en temiz knight online sunucusu olarak tanınsak oyuna daha fazla yabancı ceksek bu sayede ulkemize turist gelme şansı artmaz mı 2 kişiye turkiyeyi tavsiye ettim ben ve ciddi olarak duşunuyorlar herkes 2 turist getirse bu ulkeye milli gelirimiz artmaz mı? fırsatları neden koyu kullanıyoruz? evet eminim cok guzel bişeydir o koxpları kullanmak hic olmuyorsun gidip 83 adamı kesiyorsun peki ya yarın oburgun bu server kapanırsa ne olucak? olaya hep tek yonlu bakıyorsunuz herkesi kendiniz gibi gorunuyorsunuz sizin yaşınızda eve gelmiş işi gucu adam kesmek np olan... ben malesef sizin gibi turk gencliğinden utanıyorum sizinle aynı ulkede kalmaktanda sadece soylemek istediğim eğer yarın oburgun bu oyun kapanırsa ve sevdiğim insanların herhangi bişeyden uzulduğunu duyarsam beddualarım sizinle olacaktır... insanları kendi egolarınız icin uzmeyin evet bir oyundur ama bu oyunla hayat bulan insanlar var sizin icin sadece bir eğleceyse gidin private serverlere... tamam kafayı kullanın gidin pazar yapın oyundan para kazanın gb alın satın ama oyuna zarar vericek şeyler yapmayın insanlara oyunu bıraktırmayın... şimdi hadi hala yapmak istiyorsanız acın olumsuzluk seri seri basın 1000 tane ok atın...en iyi sizsiniz vay be... __________________