1-oYUNU silin 2-İnterneti kesin 3-Uyeliğinizi silin 4-Eğer oğrenciyseniz cok uzun bir sure duşunun hele babanızın size gelecekte verebilceği bir meslek yoksa kesin bırakıp ders calışmalısınız 5-Uyeliğinizi satın o parayı kızlara harcayın 6- Geleceğinizi duşunun size knight ın kazandırdıklarını soyleyim.. kendinize guveniniz gelir(upragede&vs&clan leader) ama zararlarınıda bi soyluyum oyundan zevk almaya başlarsınız. gunde 1saatten 1 ay sonra 5saat yetmez olur..dışarı cıktıgınızda ileriye bakamassınız gozlerinizden yaş gelir.. ve evden cıkmassınız ev hanımına donersiniz... en sonuncusu ise siz ko oynarken elin olu iş kurar parayı kırar evlenir coluk cocuga karısır..oğrencileri soyleyim siz ardreamda pk yaparken veya chara 1lwl ne zmn atlatırım hesabı yaparken... sınıf arkadasınız teşekkurle gelir o babam ne hediye alcak die duşunrken siz babam beni dovcekmi acaba die duşunursunuzsiz gelecekte sanayide akarsınız.. o arkadasınız meslek sahibi olur kendine 80char alabilir evlenebilir maca gidebilir hayatını yaşıyabilir...bu kendini bilmişlik olarak alıgalamayın bu benim duşuncem herkesin bi duşuncesi fikri elbetteki vardır.. bu k.o icin ornekti cs icinde buna benzer cozumler wardır...Beğenenler rep esirgemesin bizde esirgemeyiz yardımcı olduysak ne mutulu bana __________________