dadai misin cikitamuz musun gel konusalım
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- dadai misin cikitamuz musun gel konusalım
-
03-10-2019, 02:26:14ilk once sizden baslayım..( sonra sana gelecem) sizin clan gibi adi,terbiesiz,insanları kandran,miiletin sırtından gecinen, utanmayan gorgusuz bi clan gormedim... NE ZAMAN GORSEM YALADIGINIZI YUTARSINIZ.. NE ZAMAN GORSEM MİLLETE CAMUR ATARSINIZ..NE ZAMAN GORSEM MİLLETLE ALAY ETMEYE HATTA DALGA GECMEYE CALISIRSINIZ..EVET EVET SİZDEN BAHSEDİYORUM, GRAKONUN YUZKARASI ve hatta suan bile utanıyorum o bayragınızın orda olmasından..arkadaslar ELİTEKİNGS den bahsediyorum hepinizin bildigi gibi.... neyse gelelim sana cikitamuz ... ha sakın kızma ole diom die ole bi nick bulmusun ki bu kelime bile ondan daha guzel... senin gibi terbiesizini , millete satasmaya calısanını, senin gibi forumlarda millete laf ve dil uzatmaya calısanını gormedim... alakan olmayan konulara maydonoz olup cıkıosun milleti burda deli ediosun... Bir daha yazdıklaına dikkat et o nickini adama muz gibi yedirtirler..geri donmein sakın sizin gibi insanları burda istemiyoruz,gidin yeni serverdakileri uyutun siz... saygılarımla necati tanır beni okuyorsa( onun basbelası) __________________