ARKDAŞLAR BEN BEKİR .... carın sahibydim saattım carı sattığım kişi k0sp kullanarak carı banlatmıştır 61 lwl ama player olarak iyi bir priestimdi (yane ben) beni bircok kişi tanır kotu yada iyi IVKoCaSeYiT,MrsIVKoCaSeYiT,HuSynBkts,IVQuantum,IVA rhanius........ nice arkdaşlar sizleri asla unutmayacağım knight online deyince aklıma ilk gırakon sonra siz geliyorsunuz samimiyim bu cumlemde... ne kadar oyuna zaman zaman ara versemde hepinizi acayip seviyorum ben oyunda olmadığım zamanlar pathosta bir carımla girerdim.. mehmet bunu bil ben asla sana yalan soylemek istemiyorum .... hayatımda sanal alemde ilk defa bu kadar samimi arkdadaşlıklar kurdum bundan dolayı seviniyorum... herkes hakkını helal etsin biraz yalakayımdır o yuzden pm atarım herkeze muhabbeti cok severim EliteKings ben her zamna size ozendim CaiiCaiiApollo,CaiiSunApollo......... vb. mage carlar acarak sizlere cok ozendim bende mageyi cok seviyorum fakat vakit olmadığı icin kasamadım oyundan 70lik car satın almak istedim fakat bulamadım.. ben oyunun keyfini sizle dolaşarak cıkardım... oyun stratejileriniz , nt lere girişiniz gercekten akılcılıkla olan bişey mage her baba yiğidin harcı değil akıl ister vur gec vur gec ile oynanan bir job değil... soyleyecek cok şey var ama bu kadarla yetiniyorum 2 senedir bu serverdayım bence knightın en guzel seRverı.. :SS Ezik kaldım cunku exp kasmayı hic sevmem vakit oldurur... İizmirin karşıyaka ilcesinin ornekkoy mahallesinde oturuyorum ... HERKEZE BAŞARILAR A.E.O K.İ.B A.Q HAKKINIZI HELAL EDİN .. __________________