JrEfsomE = Knıqht Nereye qidior ?
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- JrEfsomE = Knıqht Nereye qidior ?
-
03-10-2019, 02:23:44ArkadaşLar..O kadar iLqinC ŞeyLer donmeye başLadıki bu oyunda..Artık akLım aLmıyor..Haftanın Her Saati her Dakikası onLine oLarak biLirLer beni.Pazar Gunu 12 ciwarında pk atmaya qirdim. Cıktım we Sabah Knıqhta qirdiqimde Ske beLt, Ep +1 , duaL +1 rom we +7 ds nin oLmadıqını qordum.KitLi item nasıL qidebiLir İnanamadım.banKaya DefaLarca baktım Yan charım yok ZateN..Şifreni başkası biLior diyeniniz oLacak..Ama yok boLe bi ihtimaL.Charı tek kuLLandım kiTLeme şifresini yakLasık 3 aydır qirmedim biLe..Şimdi akLıma qeLen soruLardan birini Sormak İstiyorum SizLere..bu oLay oLduktan Sonra akLıma qeLen Charımı GamersFirst mi Soydu ? biZ k0xp kuLLanmadık diyemi tum bunLar ? akLım aLmadı bi turLu ..beN Herşeyimi ortaya koyarak quwende oLayım diye GoLd aLıp kitLiyorum Guwendeyim diyorum Ama bu İtemLer qittikten Sonra Artık KitLi item biLe qittiqine qore quwende oLmadıqımı anLadım..Sizce buNuN OLuru Nedir. KitLi item KitLeme şifresini kimsenin biLmediqi haLde nasıL qidebiLir.beNiM kaybım buyuk Su an.Ama buNuN sebebini oqrenmek biraz oLsun icimi rahatLatacaktır. SayqıLarımLa.. ShenerSheeN & JrEfsomE[SameT] __________________