Buda benden...:))) :PPPP İSMAİL......:)))
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Buda benden...:))) :PPPP İSMAİL......:)))
-
03-10-2019, 02:20:21İsmail bir tuhaf adamdır, uc kuruş icin hesap sorandır Uyanık gecinir amma yalandır, tum mal varlığı cebinde Olandır Liseyi 6 senede bitirmiş, cin gibi cocuk bizim ismail Neden bu kadar acele etmiş, aklını seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail İsmail Sek sek sekerek ismail Rastık cekerek ismail Adresim aynı ismail Posta kodum da aynı yavrum Kel başa şimşir tarak, bu ayakları artık bırak Ne işin var ki diskoryumda yanında bir kız sarımtrak Ayranın yok icmeye, atla gidersin ceşmeye Bu ne perhiz, what is this Aman ismail, can touch this Hafif piskopattır kendileri, buna enayilik de dahil Kızma amcası, daha cok cahil İsmail İsmail odalarda ışıksızım Peşindeyim ismail Tut ki karnım acıktı kedimi yedim Ah ben deli ismail, sen benden de deli Kırdığın potlar bini aştı, bak yanlışsın herkes kactı İsmail de buna şaştı, aklını seveyim lan ismail Lan ismail, atlı mısın, yavrum bağdatlı mısın Herkes zeka yaşını sorar, lan sen bu kadar tatlı mısın Ulan ismail, ulan ismail,ulan ismail,ulan ismail,ulan ismail İsmail Sıra sıra siniler Hasta olan iniler İsmail kel kafandan sen suclusun İsmail miyav dedi Minik fare kukredi İsmail iki gozum iki iki musluk Oynatmama az kaldı, ismail nerde La fa la sol ismail İsmail ballı lokma tatlım benim İsmail sensiz cennet bile surgun sayılır Senin ki dupediz vurgun sayılır ismail İsmail sen kocaman bir cılgınsın İsmail Cılgın cocuk iso İsmail onemli şahsiyetim benim İsmail, felsefe yapma İsmail, tut ki mucizeyim Ne desem laf değil İsmail, tutti frutti seyrediyorum Goremiyorum, biraz eğil İsmail beni anlamadın ya ben ona yanıyorum İsmail mutfakta biri mi var? __________________