MERHABA ARKADASLAR OYUNU BIRAKMAYA KARAR ALDIK LadyAIchemisT ARTIK KNİGHT OFFLİNE
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- MERHABA ARKADASLAR OYUNU BIRAKMAYA KARAR ALDIK LadyAIchemisT ARTIK KNİGHT OFFLİNE
-
03-10-2019, 02:17:41MERHABA ARKADASLAR 2 YILLIK MANES MACERAMIZIN SONUNA GELDİĞİMİZİ DUŞUNUYORUZ COK GUZEL 2 YIL GECİRDİK İYİ DE KOTU DE GUNLERİMİZ OLDU BİR COK CLANDA BULUNDUK AMA BIRAKMAM SEBEBİMİZ HACK VEYA Bİ TON İTEM YAKIPDA BIRAKMAK OYUNDAN SOĞUMAK VS DEĞİL MADDİ VE MANEVİ OLARAK YIPRANDIĞIMI VE SOSYAL HAYATIMIN SIFIRLAYAN BİR OYUN OLDUĞU İCİN BIRAKIYORUM thebigrock & rot & ourforce & magic force & mesohor& evolation & nepthys & ve bizimle bişeyler paylaşan butun clan ve şahıslara teşekkur ederim bana her konuda yardımcı olan tum arkadaslarım size ayrıca teşekkur ederim oyunda cok kişinin guvenini kazanmış olmak cok guzel bişey şu oyun icin birbirinizi kırmayın tavsiyem kırdıklarımız varsa hakkını helal etsin herkeze iyi oyunlar iyi eğlenceler herşeyi tadında bırakmanızı tavsiye ederim oyunu bırakmak icin hack item yakma gibi bahaneler aramayın herşey kendi irademize bağlı karakterlerimi satıyorum karakter satış bolumunde ayrıntılara bakabilirsiniz 81 lwl itemli priest ve 81 lwl krowaz setli asas satıyorum LadyAIchemisT ( T U R G A Y ) ELVEDA KO ELVEDA MANES __________________