Oncelikle arkadaşlar http://www.frmtr.com/manes/4729842-r...npt-video.html Actığım konuda arkadaşlar itiraz etti. NPT değil dedi sizi kestik dedi npt oldunuz dedi. Daha sonraki mesajlarda vs istediklerini soylediler. Aşağıdaki mesajları utanclarından değiştirmezlerse sizde gorebilirsiniz. ve Unutmasınlar ki o videoda gereken yapılacaktır. Gecelim vs konusuna. Maradonda clandan bi arkadaşa aniden vs istediklerini soylediler. Bizde eksik olsakta kabul ettik. Daha sonra kurallar belirlendi. 1. HAN'dan bi arkadaş vs'de TP olmayacağını soyledi ve bu cumleye hak verirsiniz ki haykırarak gulduk Sonucta mage partyle vs attığını biliyosun TP edilmemek nedir ? Mage TP kullanmayacaksa Priestte heal atmasın. PT VS; Partydeki son adamın kesilene kadar devam eden savaştır. Hic hayatınızda mage partyle vs atarken bu tarz bi cumle gordunuz mu ? Duydunuz mu ? Komik şeyler ve bizde gulerek olumsuz cevap verdik. 2. Han'dan SaviorHAN adlı karakter ilk once anger bastı. Videodada acıkca belli olduğu gibi. Bizde herhalde anger var dedik ve vs'e devam ettik. Daha sonra Maradonda Ladyblackr0gue1 adlı arkadaş kendilerinden birinin bile anger basmadığını ve bizde bastığımız icin anger basmanın acizlik olduğunu soyledi. Ne ilginctir ki partysindeki adamdan haberi yok. 3. Maradonda PM'den Mageler hakkında konuşurken dabbe111'in 80 skilini kullanmayacağını ve ona gore hazırlanmamızı soylediler. Hatta biz sorduk 80 ice skili kullanılcak mı diye. Eğer kullancaz deselerdi bizde clanımızdan 80 bi ice mage alcaktık partymize. Ama kullanmayacaklarını soyledikleri icin Ice mageye gerek duymadık ve 5 Flame Mage cıktık. Bizde 80 ıce kullansaydık emin olun ki yerden kalkamazlardı Yine buna rağmen
3-0 Yendik..
Tam VS Videosu Yayınlanmıştır: http://www.frmtr.com/resim-ve-video-...ie-2012-a.html Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen nihatbey1
2 gundur cevap yazsammı yazmasammı diye duşunup duruyorum ama dayanamadım arkadaşlar ben 6 veya 7 senedir bu klandayım sizlerde az cok bu klanı tanımışsınızdır şimdiye kadar hic bizim klanın npt yaptıgını gordunuzmu bizi başka klanlarla karıştırmayın ezik charda olsa savaşda veya cz de sizler kesmiyormusunuz yapmayın boyle kirli oyunlar oynamaya gerek yok cıkarın 1 party 1 party vs atalım kim npt oluyo anlarız

Alıntı:
Bigshoot

Alıntı:

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen by_enes07
fazla polemiğe gerek yok nihat abinin dediği gibi laf yapacagınıza iş yapın cıkarın 1 party kimin npt oldugunu gorun ReturnOfHan clanının npt yapmaya ihtiyacı yoktur bunu kafanıza sokun

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fixvolume
siznle istediğiniz ws yi de atarım o gun ku gibi oziozborne getirmeyin :d yeterince kestim başka varsa o gelsin

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen RyuJinHAN
Sen kendine cok guveniyorsan gel iftardan sonra ws atalımda kim cacık kim degil gorsun herkez. (AREXUS)

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen RyuJinHAN
Evet orda bazı arkadasları npt ettik kabul ediyorum. 4Evadusec Alonebitch xIZEYBEKIx ImbyMoruq MrsZamPara

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen xxAsiSxx
Bizim Mele Partimizle Ws He Olar Olar Olar Olar Olar mage Pt ıle Ws olar Ws atılır Mage pt ıle ws olar 3 Pt Ile Sağdan Soldan Cıkıp Nowa Atmaya Benzemez hea

Nasıl bişeymiş tek partyle kafa kafaya nova atmak ? İftira atıp karalamakla olmaz bu işler. Videomuz En Derinden Kapak Olsun.. __________________