Butun server'ın ve FrmTR'nin bildiği uzere son 1 hafta icinde yaşadığımız olaylar sonucunda Clanımızı patlatmış ve oyunu bırakma kararı aldık. Aldığımız olumlu olumsuz tepkilere aldırış etmeden verdiğimiz kararın arkasında durduk ve Server'ı terk ettik. Şuan Charlarımızın ve İtemlerimizin hemen hemen hepsi satılmış durumdadır. Bazı kendini bilmez cocuk zihniyetli arkadaşlarımızın yazmış olduğu yorumlar ve actığı konular inanın bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Sanırım hic kimsenin anlamadığı bir durum var oda şu; RevisioN icin GRAKON BİTTİ. Bu defter asla acılmamak uzere kapatıldı. Duyduğum ve okuduğum yorum ve konulara bu konu uzerinden cevap vermek istiyorum. Baştan soyliyim şuan Clanım adına bu konuyu yazıyorum. Grakon serverına Şubat ayında başlangıc yaptık ve Nisan ayında ilk krallığımızı kazandık. Başka server'dan dostlarımız bizi desteklemek icin geldi diye onlarca dedikodu ve laf cıkartıldı. Bu eğer illagel bir durumsa biz gelen dostlarımızın 2 katı sayısında bu server'a online playerda getirip 2. veya 3.alt clanımızıda kurabilirdik ama biz bu server'a 2 elin parmak sayısını gecmeyen oyuncu sayısıyla gelip burda edindiğimiz dostluklarımızla bir cok şeyin ustesinden geldik ve mucadelemizi bize yakışırcasına devam ettirdik. Evet kısa surede gercekleşen yukselişimiz sayesinde butun gozler uzerimize cevrildi. Edindiğimiz dostların yanı sıra bir o kadar da duşman elde ettik. Acığımızı yakalamak icin clanımıza adam sokmaya calışmalar, clandaki iyi niyetli arkadaşlarımızla arkadaşlık kurup bir takım bilgi edenler olmadımı tabiki oldu ama bunların hic birisi bizi ne yaraladı ne de uzdu. Bizi uzen tek şey Knight Online'nın sadece bir oyun olduğunu unutan arkadaşlarımızın hırcın tavırları.. Acmış olduğumuz bilgilendirme konuları ve yaptığımız yorumlara karşılık cocukca davranışlarda bulunarak cevap veren arkadaşlarımıza dicek hic bir lafımız yoktur, gulup gecmekle yetiniyor. Oyunu bırakma konusuna gelince, dediğimiz gibi Bey ve Wolwes Clanına RingTing nickli Serifimiz tarafından gosterilen 3 gunluk musade ne yazık ki Lazanyeah nickli Serifimiz tarafından bize gosterilmemiştir. Oyunu bırakma amacımız charlarımızın hapise atılması değil biz her defasında tekrar tekrar hapise girip cıkardık kolay pes etmezdik bu konuda fakat biz uyarılmadan direk hapise gonderilince anlamış olduk ki bu server'da herkesin bir fiyatı var. Bize yapılanı yanlış bulmuyor gerekliyse tabiki yapılmalı buna kimse itiraz edip tek bir kelime bile soyleyemez fakat Lazanyeah 10 dakikalık konuşmayı uyarı sayarak verilen yetkilerini bize karşı kullandı. Bizim sinirlenip clanı patlatmamız ve burdan gitmemizdeki asıl amac şudur; İlk 10 ve Bayrağa cıkan hangi clanda np'li char yok, boşta olan char mı dersiniz yoksa kasılan veya alınan charlara atılan NSC sonrası item dizip oynanmıyor dersiniz. İsim verip burda polemik yaratmak istemiyorum fakat Adanalı bir arkadaşımızın serverda ve bayraktaki 2 clana yaptığı nptler sonucu 2 laptop aldığını hanginiz bilebilirsiniz ki? Onlarca KSC ve Videoları hanginiz kaideye aldınız ki ? Sağlık olsun Grakon'dan gitmemize sevinen arkadaşlar; İnşallah Serverınıza iyi bakarsınızda adaleti kendiniz sağlayarak bastırdığınız insanlarla oynamaya devam edersiniz Bu arada lutfen kimse yanlış anlamasın ben bu konuyu noktalamak ve bir son getirmek amaclı bu yazıyı yazıyorum polemik yaratmak isteyen arkadaşlar lutfen sacma sapan yorumlarınızla ortamı germeyin. Hic bir yoruma cevap verilmicektir. Bizi destekleyen ve başladığımız gunden itibaren yanımızda olan arkadaşlarımıza gonulden teşekkur eder bu konuyu okuyan arkadaşlarada şimdiden teşekkur ederim.