oyundaki npc ve yaratıkların yok olması sebebi!!!
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- oyundaki npc ve yaratıkların yok olması sebebi!!!
-
03-10-2019, 02:07:14TryhopeR Son donemlerde private serverlarda cıkan acıklar normal knight dada (bundan sonra usko adıyla gececek ) gorulmeye başlandı. Elimizdeki programlar aracılığı ile istediğimiz serverın sadece ip numarasına gore npclerini silebilir ve serverı kapatabiliyoruz. Biz bunu kotu bir amac icin yapmıyoruz.Sadece sizi bilgilendirmek adına uyarıyoruz.Biz haric bu program başkaları tarafından yapılırsa serverlarda ciddi hasarlar verilebilir.Biz hicbir şekilde serverlar uzerinde kullanmıyoruz.Server dosyalarındaki port acıklarının biran once fixlenmesini istiyoruz.Bazı detay bilgiler vereyim.Daha once bircok kez guvenlik acıkları ile ilgili size pm atmıştım fakat yanıt alamadım.Ama artık son care konuyu buraya acıyorum.Bu acıkları fixlemezseniz her resetten sonra serverlar max 5 dk. ayakta kalacaktır. Playerlar olarak tonlarca para harcıyoruz ve aldığımız hizmet icler acısı.Ya bu hizmeti duzelteceksiniz , ya da maddi gelirinizi olumsuz yonde etkileyecek ciddi hasarlar vereceğiz.Ben burdan bi player olarak sesleniyorum. Artık gına geldi.Oyunda bir suru acık var ve kimse ilgilenmiyor.Bizde playerlar olarak karakterlerimizin zarar gormesini istemiyoruz. Bende programcıyım ve bazı detay konular biliyorum elbet.Kimse playerları iplemiyor.Sadece teknik konularda oyuna girmek ile ilgli yardım ediyorlar cunku oyuna girince para harcıyoruz .. Gelelim acıklara .. Acıkları ve acıkların nasıl fixleneceği hakkındaki tezlerimi paylaşmak icin K2 Network grubundan pm bekleyeceğim.Ne zaman bizi kale aldığınızı goreyim , o zaman size acıkları ve nasıl fixleneceklerini gosteririm.Belki biliyorsunuzdur acıkları ama bilerek fixlemiyosunuzdur.Bilerek fixlemediğinizi oğrenseydim serverlar şuan ayakta durmazdı emin olun .. Saygılar - Burak Kaan KOSE bu arkadas knıghtın resmı sıtesınde acıklama yapmıstır... benimle alakası yoktur sadece bilgilendirme amaclı acılmış bir konudur... orjinal link... htt p://f orum.tr.knightonlineworld.com//index.php?showtopic=30835 __________________