TeqKolluKasap sel buy asas ıtem lıstesı
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- TeqKolluKasap sel buy asas ıtem lıstesı
-
03-10-2019, 02:06:06BUY ITEM LISTESI - +1 dual sılver ernıng 3x -+ 0 +1 rogue ernıng 18x -+0 warıor pendant 9x -+0 judicious belt 9x (1 adet alındı ) SELL ITEM LISTESI - 1500 luk buf sc , 300luk def sc , dex sc (L) 30 adet halınde sag banka yanında ( satıldı ) - sag bank yanında ( sealed ıtem ) satıyorum bılgınıze (satıldı ) -+8 rogue chıtın goğusluk (satıldı) -+8 rogue chıtın donluk (satıldı) -+1 warıor pendant(satıldı) -+1 judicious belt (satıldı) -+8 weapon jamdar (satıldı) -old rol dual (satıldı) -Pıana da gb satışımızda mevcuttur.. (satıldı) sıteye - +3 rebırt enıon bow (satıldı) -+7 no reb asasıan krowaz kafalık (satıldı) konya ıcı yuz yuze alım satım gerceklesebılır... sıte yuzerıde alım satım gerceklesır komısyon yarı yarı odeme sartıyla... tıtan dan gelen arkadaşlar bır cogunlugu bılır benı guvence konusunda sıkıntı yaşanmaz... irtibat : G1 TeqKolluKasap veya 0507 725 04 38 7/24 ulasabılırsınız... herkez e ıyı forumlar ... konuyu guncel tutalım reb ler hanede olsun ... konu guncel..... __________________