Otantik, Nightkiss, Herodayi, Aslanbey, WarMaster, OminiousReturns, 4lph3r1os, Uygar44, Rest, Bozkurtkursat, Perfecthit, Vadi, Tako0606, Gruneworld, II, WalentineKnight, Theumitkaran, FuU, Frandux, WannaDie, DieAndGo, Costantino, W8, Conandai, Uldız, Hecatoncreis,Nati, MyThe, BabyMurdoc, Motta, 4sl4nh4n, Kapish, Suikastcıcebi, justDolt, orclord, comander43, supreme43, Tyler, Torture, FAtihx35, Uslunet, Geechee, Hukumdar, HATTAP, Uluc, NARkoz, ARAGAN, MARLBORO, Infınıty, Bulture, Mylowe, NewCampions, Alezena, JuniorBeter, R1nt1nt1n, Deat1Angel, Winston, WinnstonSoft, Amiraldogs2, IlikeMorEsek, ARdabey, Zealıst, DArkburn, TAoTenloc, TheD4rk, Kuduruk, Apranax, Kral333, Luthor, UnFAtihless, Avyscot WaTer, CAdeci, FashionColor, LeaveMyarena, Anoxia, Resurection, xJibanx, steizy, j3rusAlem, D4rkTeror, Jakamen64, aiNesidemos, Ranq, Oyarcalikazım, Bursaspor1963, HanımKosshardıGetir,GreenCat, Aurora, Ashadow, FaceofShadow, Briza, Nicolas, Jamelia, ZFL, BlueWOW, KaraYılan, W4rLord, Zeuces, C3Moli, Winsome2, ZM, xxSosyetexx, Bullock, Bladeoflihgt, AhmetAbi, MERLİn Legendlady, ALoneWild, CAnyoustopme, Naiche, CrxRonalDo, Gx2, CyperBergac, Sonmeznet, FEDAYİ2, Apostol, SUDEM, GhenGis, TOMyHilfiger, HumansCAptain, LAstKilla, KONAN, LaDRe,Lenyar Serverin basından berı varım bu serverde Ben Kendim hatırladıklarımı Yazdım Unutuklarım varsa Kusurama Baqmasınlar Sizin hatırladıklarınız varsa yazarsanı sevıırıım Not: Şimdi Oyun Cakalara ve Cocuklara kalmıs Şu Playerlerin Hepsı Değil 1 Kacı donsun oyuna Sıfırdan baslamaya razıyım . Şacma yarum yazcaklar Hic yazmasın __________________