Evet agalar beni tum pathos ve tum alem tanir ben nami deger JRKOFTECI. Knight online a yeni bir sistem getiricem agalar bunu sizlere aciklamak istedim. Simdi bildiginiz gibi karus irkinin ve insan irkinin her ay degisen krallari var ve biliyorsunuzki benimde irkim var sadece sari saclilari ve mavi gozluleri aldigim ondan diger karuslari ve insanlari cat cut cat cut kesiom hic acimadan muthis konbomla. Artik humanlari ve karuslarida himayem altina aliom agalar ama tabiki bu gene katliam yapmayacagim manasina gelmez onume geleni cat cut cat cut kesecem. Gene her zamanki gibi bu 2 irkin kendi krallari olacak ama ben karus human ve kendi irkimin hepsinin genel krali olacam. Bu uygulamanin sebebi agalar herkezi kontrolum altina almak. Genel kral olduktan sonra tabiki degisik eglenceli eventlarda olacak. 20 fenerlinin kulagina 2 dk sevinmesi icin usulca bursa maci 2-2 diyen ilk 100 kisiye 21 gb para ve sukru maradoglunda 2dk lik sevince katilma sansi verecem agalar. Tabi bununlada kalmayacam azgin abazalar icin her irkin kalesine genel evler yaptiricam bunu yaptirmamin sebebi bazi azgin asaslarin yoldan gecen kadin priestlere laf atmalari bunu yaparak abazalari en az seviyeye indirmeyi planliyorum agalar. Geceleri goblin gibi issiz koylerde priestlere tecavuz eden asaslar warriorlar mi ararsin hepsi var bunlari en az seviyeye cekecem. Humanlarin kalesindeki havuza kaydiraklar yaptiricam. Lufersonu bi col olmaktan kurtarip yesillik kazandiricam. Tabi bunlari yaparken Czde ardream ve basede muhtesem konbomla katliam yapmaya devam edecem dun gibi cz de 400 vs 1 yapip herkezi cat cut kesip 1 m np kastim. Maradon da haksiz kazanc saglamaya calisan hackerlari maradon meydanina satisa cikartacam ben tutucam sizler vurucaksiniz biniceksiniz ustlerine vurucaksiniz kirbaci benim babam cok zengin seni alacam diyeceksiniz. Benim irkima katilmak isteyen herkeze nts sini ben verecem. Ajdar kusum aydin ve arto ya top 10 diye ozel bir clan acacam boylelikle ko dunyasinin en top 6 kisisi daha onlara katilabilicek. Sonucta gay top diye ayrim yapmayacam ama tabi benim irkim digerlerine gore daha iyi imkanlara sahip olacak. Bugune kadar izledigim bayanlara dagger kalkmaz felsefesinide kaldiricam ki savas alanlari dahada karissin. Evinde troll besleyen herkezi cezalandiricam kesecem agalar. Disarda her nekadar stone golemler evcil hayvanlar olsada agzi acik stone golem gormeyecem. Her irkin kalesine arap sukru acacamki sevgilisinden ayrilan huzenlenen herkez kendine gelsin. Itemlarim +7 chitin set ve dual +8 cleaver gibi muthis itemlar bildiginiz gibi. Sizlerinde benim item seviyeme yaklasabilmeniz icin JRKOFTECI kesme eventi yapacam ama saniyede 340 minor yaptigim icin beni kesemeyeceginizden bana dalan kisi sayisi 500 u gectigi zaman minor yapmaya birakicam sansi olan beni kesecek. Kesen kisiye ve bana damage vuran herkeze bankamda duran ama hic kullanmadigim benim icin ezik itemlar olan +9 shard +9 hell breaker ve +9 raptor gibi silahlari dagitacam. Bunlar sadece yapacaklarimdan bir kaci yakinda daha detayli bilgilerde verecem agalar JRKOFTECI AKAR AGALAR __________________