EsCoGEnCİA Clanıda Bozdu kendisini sonunda
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- EsCoGEnCİA Clanıda Bozdu kendisini sonunda
-
03-10-2019, 02:04:14ZoRBeeY pmli Şahıslı Artık Bu şunu kanıtlıyor Orglar Clanlarının Bozulması Manueliz Dersiniz Playeriz Dersiniz Ama koxp Kullanıp İceriye Girersiniz Eyw Arkadaşlar SSyi Kaldırdım Arkadaşın madur olmaması icin. Yorumumu Attım Burdanda atayım Arkadaşlar Benim amacım Bu adama camur atmak değil SAdece Manuel ve player olupta Koxp partisine girip ordan oraya tplenmesidir. Amacım Bu adam hem kufur ediyor illegal olanlara Hemde Onların partisinde duruyor Demek istediğim olay SAfını belli etsin Bu adam eger İllegalige karşı ise partisine girip uygunsuz yerlerde olmamalı .... Yoksa bu adamla veya clanla alıp veremedigimiz yok Aksine Hic birisini tanımıyoruz Sadece Ortadaki Bir yanlışı Duzeltiyorum . Bence K0xp yararlı Exp gibi yerlerde. Onceden 24 saat pc başında durup millet 80 olurdu. sabah okula gitmez paramundayım diye. Bence Expte kullanılabilir Bu oyunun savunulur yanı Yok . Bizleri saatlerce pcye kilitliyor Ama k0xp Yararlı Herşeyini ayarla işine gucune git herkes'in Dersi yada Eve ekmek getirmek icin calıştıgıdır... Expi Kolaylaştırıyor. Bizim Amacımız 80 olup İnt priest olup Manuel oynamak cunku bununda ayrı bir zevki vardır. ZorBeye gelince Manuel bir insanın boyle adamlarla takılmaması gerek. Orda Gm gormuş olsa Banned ederdi... Cunku koxp partisinde bulunmakta Suc Ama herkes Birbirini kollarsa Herkes K0xp yada player demeden adamını Kollarsa Herkes Manuel olabilir. K0xp diye kızdıgınız adamlar Milletin charlarını soymuyor hack yapmıyor yada dupe item cıkartmıyor . onun icin gorupte sovmemek lazım iyi akşamlar size SS yi de Kaldırıyorum arkdaşın Madur olmaması icinnn ! Kusura bakmayın. __________________