lProqRessiWeeeee BİLGİLENDİRME !
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- lProqRessiWeeeee BİLGİLENDİRME !
-
03-10-2019, 01:57:46Bilginiz Uzere 1 sure Ardream Oynadım. İyi we kotu qunLerimiz Oldu 2 haftadır online degilim .. R1Z1K0 , GREENUSB ISIMLI KADİR OZCOBAN https://www.facebook.com/kadir.ozcbn?fref=ts isimli şahıs Telefonu : 0534 938 79 75 İtemleri Alıp kacmıstır .... Guvendık bekledık getirir dedık gelmedi . İyilik ettik kotuluk Bulduk .. Bana Guvenen Cok sayıda İnsan oldu 2 dakıkalık muhabbetlede 2 saatlik muhabbetlede Herkes geldigi Gibi Gidiyordu Bizde geldik gorduk Simdi Gitmek uzere (TheQueenRevenge , lProqRessiWeeeee , CryDanqer) İyilik Yapalımda warsın Biz kaybedelim. Belki gine Gorusurruz ilerki zamanlarda artık arkadaslar Hakkım warsa Helal hakkınız warsa helal edin. Oyun Yuzunden birbirimizi kaybetmıyelım. 2006 ' dan berı oynuyorum o zamandan bu yana 2 okul degıstırdım okurken cogu iş ' ten cıktım oyuna wakıt ayıracagım diye. Genel ' de En Temiz Takım elbiseleri giyerken oyun ' a werdıgım paralardan kendıme bakamıyordum . Bagımlılık Yapmıstı o kadar smdi Hic bise Sahibi olamadım hep bu oyun yuzunden . Bırakan mutludur . Sanslıdır. 2007-2010 zamanlarında werılecek paralar oyundan aldıgın zewke degerdi smdi 9 ıtem pazarda olmus . sızede tawsıyem bırakırsanız ıyı bırakmazsanız Siz bilirsiniz Bir Dost Tawsiyesi .... Hep Gule Oynaya Geldik Gule Oynaya Gidelim Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Cağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek Sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri sondurmuş.Ebe; -Ne yaptın,yak şu feneri!.. -Olmaz ebe hanım,baksana ışığı goren geliyor! __________________