Oto BAN'lara karşı KORUNMA yolu TAMAMEN LEGAL !!!
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oto BAN'lara karşı KORUNMA yolu TAMAMEN LEGAL !!!
-
03-10-2019, 01:24:37forumda bi kac gundur herkes oto ban lardan sikayet ediyor kimisi pazarda durduk yere kimiside pk da falan filan biraz arastırdım ve sorunun temelindeki noktaya bir nebzede olsa ulastım oncelikle HS2 ozellikle modifiyeli XP SP3 ve bazı lisanssız *****li antivirus yada bazı programlar (orn: fraps bandicam vs vs) yuzunden hile olarak algılanıyor ve ban olayı gercekleşiyor.. şimdi gelelim cozum yoluna programımızın ismi Game Booster 3 iobit firmasının urettigi yararlı programlardan birtanesi gamebooster bilgisayarınızı kullanırken arkada calısan ve ram ve işlemci kullanımına baglı olan bircok programı kapatarak ferformans artışı saglıyor ve bunun yanı sıra HS2 nin hile olarak algılayabilecegi herhangi bi ***** yada lisanssız yazılımında sadece o an icin calısmasını durduruyor... anlatım resimde goruldugu gibi direk olarak switch to gaming mode a tıklıyoruz ve guzlendirmeyi otomatik baslatıyoruz yada gamebooster 3 simgesini tıklayıp asagıdaki şekilde oyunumuzu baslatıyoruz veya oyun kutusuna gec sekmesini tıklayıp oradan oyunumuzu seciyoruz.. bu işlemlerden herhangi birini yaptıktan sonraki performans artısı ve HS2 nin kotu yazılım olarak algılayabilecegi herhangi bi yazılımın tamamen pasif hale gelmesi işinize yarıycaktır bir diger secenek ise antivirus programınızı COMODO INTERNET SECURITY PREMIUM ile değiştirmek ben yaklasık 3 yıldır bu yazılımı kullanıyorum cok geniş kapsamlı bi koruma saglarken icersinde barındırdıgı bir cok ince ayar ile guvenliginizi en ust seviyeye tasımanıza yardımcı oluroy ve ayarlar bolumunde onemli bi noktası varki su anda bi cok kişinin işine yarıyacaktır oda OYUN MODUNA GEC sekmesi oyun modu sekmesine gectiginizde HS2 nin algılayabilecegi herhangi bi yazılım calısmadıgı icin oto ban olayını tamamen ortadan kaldırabilecek bi cozum oldgu kanaatindeyim resimde goruldugu gibi antivirus simgemizi sag tıklıyoruz ve oyun modu nu seciyoruz ve rahat rahat oyunumuzu oynuyoruz HS2 nin abuk subuk oto ban olayını kafamızdan siliyoruz game booster ile hem pc nizin performans artısını yukseltirken hemde windows taki herhangi bir yabancı yazılım yada virus yuzunden banlanmanızı onlemiş olursunuz comodo internet security premium ile ise guvenliginizin cıatasını bi ust seviyeye tasırken oyun modu sekmesi ile yine antivirus ler yuzunden banlanma riskiniz ortasdan kalkıcak gamebooster orjinal sitesi http://www.iobit.com/gamebooster.html yada kendiniz google dan aratıp oyle bakın comodo internet security orjinal sitesi http://www.comodo.com/home/internet-...t-security.php umarım bir nebzede olsa yardımı olur oto ban a yakalanan 3 arkadasımıza buyuk yardımı oldu kaldıki adamlar sadece pazarcı adamlardı ve bu yontemle HS2 ye gereksiz yere yakalanma olayı tamamen ortadan kalktı DN - ancak bilgisayarınızda herhangi bir KOXP yada MAKRO yazılım varsa bu yontemler hic bir işinize yaramıycaktır cunku oto ban olayının en iyi tarafı oyunu injcect edilerek HS yi gecmeye calısan yazılımlara karsı yukarıda anlattıgım hic bir yolun cozum getiermeyecegini unutmayalım yani serefsiz KOXPER sanız yukarıda yazdıklarımı uygulamanıza gerek yok __________________