reaction
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
-
03-10-2019, 01:22:36S.a ben holygun bu charı ben e abim oynuoruz forumda cekemeyen bi kac kişi gelmiş kendileri hic bişey yapmıyo gibi atıp atıp tutuolar ama sadece kendilerini avutuyolar ben ne durup duruken ks yaparım ne biri bos keserken bişey cekerim nede bi bos u alıp town a gotururm .Eslant dolaşırken bos gorursem keserim biri kesiosa oturur izlerim drop sorarım bişi cıktıysa gule gule kullan derim boşsadece inş bi dahaki sefere derim fakat ben keserkenbiri gelip beni oldurmeye calışırsa biri gelip bana ks yaparsa bende bunun altında kalmam gordum mu bana yapana ks de yaparımm bişeyde cekerim maneste az cok biliniorum bilende nasıl oldugumu bilir bu forumada kendi yaptıklarınızı anlattmadan isterseniz milyonlarca resim koyun sadece kendinizi avutursunuz siz devam ettikce bende durmam ve sonucta zararlı siz cıkarsınız benim kimseyle alıp veremedigim yok zaten benim neler yaptıgımı bilen biliyo iyi kotu siz ister devam edin ister durun o sizin nooblugunuz bana bi zararı olmaz istediginiz kadar kendinizi avuta bilirsiniz bb __________________