simdi senmi basladın desolate admımı karalamaya? desolate kımdır? desolate oglanın tekıdır bence klavye erkegı koxs cu serefsızın bırı.kraloldunda adammı oldun bugdan dolayı aday olamadım bu fırsat ıle kral olupda adımı lekelemeye kalkma.2 paralar calındı demıssın o parayı calanında kullananında anasını bacısını turkıye alem sıksın ıftıra atanında.3rolbek attırdım dedın sen kımsın kı rolbek attırasın aresde 73 level adamın carı hacklendı o yuzden 4 saatlık rolbek atıldı yalancııı.4 benı banlatacakmıssın sana neremle gulsem ona sen kararver desolate kımınne oldugunu bılıyor patos gel cz adam gor veya savasa gelde kral gorelım bıze klavye erkegı degıl kral lazımm...bugdan dolayı serdar p2 ve p3 kral dı ha bu oyun admınlerının sucu bug olmasaydı..arena teklıf edıyorum sana gelmıyorsun frapsa cekıcem bakalım kım daha ıyı belkıde o korkudan gelmek ıstemıyorsun gorucekler dıye sogan erkegı oldugunu yanı nedıyem yanımda degılsın olsan entarı gıydırırdımde bu ıftıraların ıcın oyunun *****lıgı ısde allah senı affetsın...tekrar soluyorum rolbekde calınan ıtem gerı gelır mılletı kandırıpda kralıyet parası calındıdıye paranın ustune yatan bır ******sun sen...ve yıne tekrarlıyorum kralıyet parasını calanın anaısını bacısını turkıye alem sıksın yoksa bu ıftırayı atanın bacısını turkıye alaem sıksın umarım kısılık sahıbısındır...bellıkı degılsın !!! __________________