Serverin başlarında yaşanan bir kac oalyı acıklamak istedim.O neden ile bu konuyu actım.Biliyorsunuz serverin başlarında benim ATi isim li bir clanım vardı.Clandakilerin %90 ı tanıdığım kşilerdi Ve hepside İyi niyetimden faydalanıp koxp kurmaya başkladılar.Koxp kurulur ama ulu orta uyerlere kuruunca clanın adı koxper diye anıldı.Yavuz yani Perfecthit de Ben,m olmpiadan tanıdıgım bir arkadasdır.Ben oralar dupe yaptığım icin bi kac kucuk yardımda bulundum.Ytl ile gb sattım biraz.Ama o daha fazla yardımda bulundu bunu inkar edemem o +8 bastığım shardlar iron bowlar yavuzun dropladıgı itemlerdi.Hatırlasınız CrossFire Diye bi varior vardı benim dukkanda calısan bir elemandı ben işler yoğun olduğu icin dukkanda duramıyordum ve genelde o oyuna girerdi benim carlar ile Yavuz a baya bi kotuleme yapmış.Hırsız perfecthit diye clan felan kurmuş.Yavuz un caldığı bir şey yok benden .bunu yazan 15-16 yaşlarında bi r cocuk du.Yavuzun cıkma sebebi Bazı arkadaslarımız bossları koxp ile kesmeye calışmışlar Ve yavuz ada kotu nuyetli pm ler gelmiş. o yuzden benim clandan cıkıp perfect clanını kurmuştur . şimdi bende onun clanındayım. Ahmetabi ve Perfecthit ile tanışıklığımız cok eskilere dayanmakdadır.Yavuz İyi bir insandır.oyle calma cırpma ile işi olmz.Biraz hırslıdır o kadar zaten hepimizde hırslıyız.Bu acıklamayı bir borc olduğunu duşunuyorm.Bazı arkadaslar merak etmişler konuyu vbende acıklamak istedim.Hadi Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun __________________