Hakımdaki suclamalara cevap
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hakımdaki suclamalara cevap
-
03-10-2019, 01:18:07[IMG]http://img178.**************/img178/142/thebloodwariorrt1.jpg[/IMG] Bazı arkadaşlar ban hırsız diyor neden%50 exp event yapmıyorsun diyorlar ama bir şeyin farkında değiller neden hala ban laf ediyorsunuz ila kraliyet kasasından paramı calalım Calmadığım halde sucluyorsunuz iftara atıyorsunuz beni kotulemekle beni taşlamakla bana iftira atmakla elinize ne geciyor. Hoşunuza gidiyorsa insana iftira atmak devam edin size yakışan bu demek ki kişiliğinize iftira atmayı yakıştırıyorsunuz. İftara atıyorsunuz ben kraliyet kassında bugune kadar biriken parayla yaptıklarımı soyliyim buna rağmen iftara atmaya devam edeceklerde bir şey demiyorum. Kral olduğumdan beri imkÂnların el verdiği surece yapabildiklerim kasada 21 gb vardı kral oldugumda 1 gun emc 200 kişiye 1m dağıtım buda 200m ediyor %30 exp event yapamak 900m mal olmaktatır 2kere %30 exp event yaptım buda 1.800 milliyar ediyor %10 exp event yapamak 300m mal olmaktadır 6 kere %10 exp event yaptım buda 1,800 milliyar ediyor Savaş’da odul koyduk bu oduler karşılığında 70m dağıtım %50 event yapmak 1.500.000.000 milliyar paraya ihtiyac var Ben yarışmalarda dağıtığım ve normalde dağıtığım para 1.170 milliyar Benim bildiğim kadarıyla Savaşlarda kraliyet kasasına 900m geliyor diye biliyordum oda gelmiyor ya bugda yada kaldırıldı gunluk kraliyet kasasına 40la 60m para geliyor %10 exp event yapa bilmek icin 4 veya 5 gun gecmesi gerekiyor, Yeni pach den dolayı kraliyet kasası bugdaydı oda duzeldi 29.09.2007 tarihinde Kraliyetten kendime 80m para aldım bunda inkÂr etmiyorum ama bugune kadar kimsenin itemini calmadım o kadar kişiliksiz ve vasıfsız bir insan değilim neden suclamak icin karalamk icin iftira atıyorsunuz Ben bunları yapmakla ovunmuyorum bu benim gorevim ve gorevimi en iyi şekilde yaptığımı duşunuyorum NOT: Eskiden herkesde para vardı bol bol pot alıyordu kraliyet kasası gunluk 300m 400m arası para oluyordu şimdiyse kimse de pot alacak para yok gunluk 30 la 60m para oluyor aradaki farka bakarsanız anlarsınız ve pot alamıyan insanlar bana pm atıyor abi pot param yok rpr yapacak param yok bende dagıtıyorum neden exp event yapmıyımki benim icinde avantaj daha hızlı level atlarım daha cabuk 80 level olurum. ( Bu ara bunun haricinde bu form sayıfasında ITheBloodWariorI harici bana ait id yoktur. Diger id lerden yazanlar ben thebloodwariorum yok şunu yaparım bunu yaparım diyenlere bakmayınız ve inanmayınız benim bir sorunum varsa buraya fazla gerek kalmaz oyunda pm konuşurum oyunda sorunumu cozerim) __________________