Sell x Buy Guncel İtem Listesi / Repli Konu
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell x Buy Guncel İtem Listesi / Repli Konu
-
03-10-2019, 01:14:51Alıcanak İtem Listesi; Dual Dex 12 Healt 1 Kupe ( 1x ALINDI ) +3 DuaL SHİO TEARS ( 2x ALINDI ) +9 WEAPON BREAKER ( ALINDI ) +8 DARK VANE UYGUN FİYATTAN İTEMLERİNİZ ALINIR. Satılacak İtem Listesi; 2x +8 COLD DAGGER ( 1x SATILDI ) +1 Amulet OF Curse +0 Priest Pendant 2x ELF Belt 2x +1 Judicious Belt ( 2x SATILDI ) +2 İMİR RİNG DUAL ( 2x SATILDI ) İron Belt ( SATILDI ) +1 Foverin DUAL ( SATILDI ) +9 Rogue Fp Gogusluk ( SATILDI ) +9 Rogue Fp Donluk ( SATILDI ) +1 FR ( SATILDI ) +1 Elf Belt ( SATILDI ) +1 Cleric Earring ( SATILDI ) 2x +1 Belt Of Dex ( 2x SATILDI ) +8 Chitin Set ( SATILDI ) +8 COLD DAGGER ( +5 REB ) ( SATILDI ) +6 Rogue Paper DD 25 ( SATILDI ) +9 Rogue Kafalık FP ( SATILDI ) İRON NECK ( SATILDI ) +2 FOVERIN ( SATILDI ) +1 SİLVER EARRİNG ( SATILDI ) +8 CHİTİN SET ( SATILDI ) +8 Dark Vane( Adaşım Berk Evaportiion Hayırlı olsun. ) +7 Rogue Krovaz Goğusluk, (SATILDI) +7 Rogue Krovaz Ayaklık, (SATILDI) +7 Rogue Krovaz Kolluk, (SATILDI) +6 Rogue Krovaz Kafalık (SATILDI) +6 Rogue Krovaz Donluk (SATILDI) #T1: AdiosReyiz / Rellyy veya ozel mesaj atarsanız konusabiliriz. ## GUNCEL TUTAN REPLENİR ## İyi Forumlar. __________________