XxChoSenxX erkekligin bumu _? :)
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- XxChoSenxX erkekligin bumu _? :)
-
03-10-2019, 01:11:24slm byler ilk oncelikle size sunu soylemEk istiyorum. oyun artık oynanmaz oldu . neden derseniz bole bebeler iyice etrafımızı sardı. chosen denen bebe artık ne diyim gozumun onunde allaha kufur etti. ne mal oldunu sizde az cok bilirsiniz dir . kimine gore ks ci kimine gore kufurbaz kimine gore de dolandırıcı. ben sunu da soyledim kendisine burdada sizler huzurunda soyluyorum. chosen diyorki yasım 32. bana o kadar kufur etti ben genede ağzımdan kufur cıkartmadım. sana tek sunu diyorum yasın 32 olabilir ama senin beynini kuşa koysak kuş bile ucmaz kuşlar bile senden daha akıllı. adres istedin verdim halen bana klawye erkekliği taslıcaksan sen dewam et biz cocuklarıla uğraşmayız nede olsa. adresim belli yerim belli sorunun warsa eğerki bi tarafında yerse tabe gelirsin. sizleride bu gibi sıkıcı konular la oyalamak istemezdim ama bu adamın allaha ve bana kufur etmesinden bu duruma geldim k. bakmayın TEK İSTEĞİM BUNUN GİBİ İNSANLARI ARAMIZDA BARINDIRMAMAK SAYGILAR ... __________________