ELVEDA PATHOS ( IamFATAL ) LTFEN 5 DKKA AYIRIN...
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ELVEDA PATHOS ( IamFATAL ) LTFEN 5 DKKA AYIRIN...
-
03-10-2019, 01:11:01Oncelikle Mrb Adım Metin Yaş 19 68 lwl orc mage sahibiyim ( IamFATAL ) Artık Oyunda Yokum Bırakıyorum . Sebebi Kendime Gore ; Zamanım Boşa Gidiyor Gosterdiğim Emek . 1.5 Ay Once Guvendiğim Bir Arkdşımla Şifremi Paylaştım Carımı Boşaldı . . . Daha Dun Olan Bir Olay Bana Bir Daha Anlattı . Uzun Zamandır Tanıdıgım Bir Player Adını Vermek İstemiyorum Uzun Emekler Sonucu Elde Ettiğim Ron's Stafımı Odunc İstedi Guvendim Verdim Ama o Ona Guvendiğimi Aklına Bile Getiremediki Pmme Cvp Vermeyip Offline Oldu . . . Artık Guvendiğim İnsanlar Tarafından Aldatılmak İstemiyorum Bırakıyorum . Eğer Stafımı Alan Kişi Bunu Okuyorsa Stafımı Bana Yollasınki İnsanlara Olan Guvenim Devam Etsin Birilerine Guvenmeden Hayatta Kalmak Cok Zor . Tabi Guven Kelimesinin Anlamını Kavrayabiliyorsa Charı Tekrar toplayana Kadar Ben Onlineyim Toplanlığı Zaman Diğer Player Devam Edicek. Birine Guvendik Başkasının Guvenini Kaybettik . . . Oyunda İstemeden Birilerini Kırdıysam Ozur Dilerim . Cok Kufur Yedim Cokta Kufur Ettim Herkesten Ozur Hoşcakalın . Birilerinin Guvenini Boşa Cıkarmayın Ki Bu Oyun Oynanabilsin Tek Hatamız Guvenmek Olmasın . Guven Kazanmak Zor Ama Guven Kaybetmek . . . __________________