. Selamun aleykum, DieOrThrowTown clanı her zaman dostane davranmaya devam edecektir.. Klanım ile ilgili en ufak sorunda beni aramaktan cekinmeyin yardımcı olurum. Sayın Forum Tr sakinleri, Destek icin dilden dile, Oyun icinde yazarak dile getirebilirsiniz oyunculara, Konumuz krallık, Tekrar aday olmaya karar verdim xErTuGRuLiNaNx . Benim zamanımdakiler bilir nasıl krallık yaptığımı amac oyunda eğlenmek zaman gecirmek değil mi. İstediğiniz eventleri yapalım video cekelim. Event yapmak isteyen arkadaşlar ulaşıp event yapmak istediğini soylesin... Benim amacım insanları biraz da olsa mutlu etmek krallıktan biriken parada gozum şimdiye kadar olmadı şimdi de olmayacak gene kalitesi duştu Krallığın gorduğunuz gibi yeri geliyor desteklediğimiz insanlar bile o kadar itemi varken oradaki gunde biriken 50 m ye tenezzul eder oldu hic bir etkinlik aktivite yok.. Bunu herkes goruyor savaş vakti bari vergileri duşur millet pot alsın nerde ) Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum. Oradaki parayı da kralın insiyatifine kalmıştır. İster ustune alır isterlerse dağıtır. O yonden de kimsenin sucu yok gm ye bihzat sordum krallar neden paraları ustune alıyor dediğim zaman bir problem olmadığını soyledi Uzun lafın kısası cok aktiviteli Kral gormek istiyorsanız ve bunun ilerisi icin de gerekli olduğunu duşunuyorsanız Krallığı adam gibi yapacak insanları destekleyin monoton bir oyun oldu zaten twich de gm lerin yaptığı eventleri ben yıllar oncesinden yapıyordum bir sıralama verip o sayılara gore para dağıtıyordum. Yada birini saklayıp bulduruyordum vb şeyler bir şeyler yapacaksanız Krallığa aday olun yapmayacaksanız bence koltuğu işgal etmeyin yapacak adamlara aktif adamlara verin.. diyeceklerim bu kadar Kral olursam eventlerde biriken parayı dağıtırım tekrardan Para birikirse bu para ile cash alıp yada Pazar’dan sw sc tp sc atak sc cekip event ile dağıtırım.. Genelde ihtiyac olan şeyler genia alabiliriz exp kasanlara dağıtmak icin yapılır bunları coğaltabiliriz Bu ay Tekrardan adayım desteklerinizi bekliyorum. Tum herkesede soylemenizi rica ediyorum . Gerisini de size bırakıyorum. Memleket olarak alıştık vurdum duymaz olduk. Sonumuz hayır olsun inşAllah Kor ile goren, îman edip salih ameller işleyenler ile kotuluk yapan bir değildir. Siz pek az duşunuyorsunuz. Karalamak icin de yazı yazanlara hakkımı helal etmiyorum. __________________