Arkadaşlar ben bu charın yeni sahibiyim.Fakat bugun bu olay yaşandıgında charda ben değil arkadaşım vardı.Klanımdaki herkez bilir bayramda dahil ben işten saat 8 gibi gelirim gece ft bitene kadar online kalırım. Char satıldı diye ss olmadan herkez inanmış.Kimse olayı bilmeden... Oncelikle bunu yapmayacağımı beni tanıyan herkez bilir bu oyunda. ve zaten bu charı almadan once LiOn isimli priestimle oynadım 2 gun once arkadaşa hedıye edene kadar... Olayı anlatayım charın basındakı kişiden dinledim buyrun Bu kişi kral zuzumuzu charımıza para attığı icin ( 3m midir 5m midir herneyse nıck karısmıs oda ) slota gelip hırsız falan gibi laflar konuşmuş.. Arkadaşım partyde yer olunca bu cocugun lwl ıne bakmış 60 ve kasılsın dıyerek partye almış dc gelene kadar. Dc gelıncede musade ettirmiş. Ardından adam 1 party toplamış ve talos var dıye butun pt yı gondermış fakat talos falanda yokken.Sebebi belli slota cokmek. Pt slota donuncede adam ilk kufur etmeye başlamış sonrasıda malum fakat ben olsam bende kufur ederdim boyle hak eden bi ********e.. Beni bilen bilir Char satıldı dıyerek alan adamı kım oldugunu bılmeden konu acan adama hak veriyosunuz bir bakıma benı tanımayanlar korosu her konuda ss ıstersınız yaaa Okuyan herkeze tşk ler kalın sağlıcakla.. __________________