Bir kxoperin itrafı +9 +10 itemlilere gelsin...
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir kxoperin itrafı +9 +10 itemlilere gelsin...
-
03-10-2019, 00:30:54slm oncelikle ... neden kxop actıgımı ve niye kxopla oynadıgımı soyleleyim size BENİM MAGEM WAR KRO 6 SET SCR STAF REB3 VE OLD TAKILAR..toplasan 25 30m lik bi car cz ye cıksam pisaya BABA PARASIYLA item alıp carına +9 +10 item takan adam la dolu onalra karşı sansım ne unv. okuyan bi ogrenciyim bizim babamız onalrın babası gibi zengin degil yada bizim o işlere ayıracak 1 2 milyar paramız yok ... KOXP KALKSIN KXOP BİTSİN . KİMSE KXOP KULNMASIN DİYE YIRTINANLARA GELSİN ONCE SEN HAKKINLA Bİ İTEMİ YAP BOS KOVALA İTEM AL O İTEMİ SAT KENDİNE SİLAH AL sonra de kxop bitsin ... ben boyle adamlara kesildİm mi zoruma gitmez o zamn derim adam yapmış .... AMA BENİM 30 TL LİK CARIM O ZENGİN VELETİNİN 1 2 MİLYARLIK CARINI KESERSE o zengin veledinin zoruna gider .... KXOPUN TEK NEDENİ WARDIR BENCE ODA BU İTEM DENGESZİLİGİDR . eskiden +8 warsa adamda akardı o zamnda kxop yoktu cunku genelde eşitti herkes bi şekilde pkdan tat alınıyordu şimdi ben ne diye elle oynayayım bu kadar 10 itemli adam warken kimse K.BAKMASIN DA BU SW KXOPU HAK EDİYOR...... SAYGILAR... __________________