Bir vededa bizden olsun...
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bir vededa bizden olsun...
-
03-10-2019, 00:28:56Başlıktada soylediğim gibi oyunu bırakıyorum arkadaşlar.. Bu oyunu 3 senedir oynuyorum ve elime gecen tek şey uykusuz geceler hayatımdan kopan saatler.Bu oyunda iyi kotu bircok kişiyle tanıştım bazen kufurleştik bazen guzel zamanlar gecerdik ama eminimki iyi dosluklar kazandım kısaca ruya bu akşam bitti.. Oncelikle: Tormentors,Zerocool,Holycoors,Tronline, ozellikle Tormentors uyelerine teşşekkur ederim. NullBoksor:Mustafa-Onur-2 kafadar manyaklar akar Guardofgigly:Yakışıklı delikanlı basede onun uzerine db tanımam Newkarus:Psikopat mage sohbetine doyum olmaz. ErtuncOvunc Nullstyle:Musa akarmı akar SpeedEnemy:Efe Ws delisi bir manyak ama hakkını verir charın Angelkiss:Umay biricik bufferımız Sendensonrasi:Kutay tantunici kral Jakomoo:İsmail onun ustune archer tanımam akar Mrdeempcnick yanlış olabilir) Savaş ice kral Aksinbey58: Humanlarda saygı duyduğum bir warıor massesiveatackr:Huso akar Lazpanyol:Murat kalbini kırmış olsamda senide unutmıcam İsmini unuttuklarım veya yanlış yazdıklarım olduysa kusuruma bakmasınlar. Tekrardan Tormentors clanına teşekkur ederim base guzeldi ßß Girakon.. Klasik bir soz:Knight ofline Hayat online İyi kotu butun yorumlara ty ederim Sizi seviyorum __________________