Hack Konusunda Bilgilendirme, Herkes İceri
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hack Konusunda Bilgilendirme, Herkes İceri
-
03-10-2019, 00:28:06Arkadaşlar Bilginiz Uzerine 10.02.2011 Tarihince Charım yani JoeDaniels Hacklenmiştir. Bugun İtibariyle Charımı Geri Almış Bulunmaktayım. Kesinlikle İD'nizi Kimseye Vermeyin, ID Bılmelerı bıle Bazı Hackerların Charı Kolayca Alma Yontemi Olmuş, Ama O Hackerla Az birşeyde Sohbetnz Olmuşsa. FRMTR'deki NPTmaho Nıck'yle Dolanan Bu Arkadaşa Dikkat Edin. Bircok Char Hacklemiştir. Kendisi Clandan Arkadaşımdı, Bariz Ortadaydı Charımın Onun Hacklediği. Bazı Sozlerim Zoruna Gitmiş Olmalıki Charı Mecburiyetten Geri Verdi, Yardım Ederk (: Bu Şahıs IIendlessII , SexyWitch, VVannaMakeLove vs Bırcok Char Hacklemiştir... Kesınlıkle ve Kesınlıkle Guvenmeyın.. Charımdakı Itemlerı Calmıstır.. Bu Şahısın Adresi: Ankara / Mamak Mehtap Mahallesi. 28/8 Numarası : 0530 346 63 22 Eğer Charı Hacklenen varsa Buyursun.. Lutfen Dıyorum ID'nızı Dahi Kimseye Vermeyin, Benim Kuyruk Acım Oluştu Sizin Oluşmasın.. Herkese Hayırlı Gunler Hayırlı Forumlar.. Konuyu Okuyanlar Uplarsa Sevinirim.. __________________