DoLmuŞ MuhabbetLeri xD >Kopmak Garanti<
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DoLmuŞ MuhabbetLeri xD >Kopmak Garanti<
-
03-10-2019, 00:25:22Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer: - Şofor bey mubarek bi yerde inebilir miyim? - Şu ilerdeki caminin onunde bırakayım teyze seni... ...Oğlum bu Eminonu'nden gecer mi? - Yok teyze biz Taksim'e cıkıyoruz. - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim. Yolcu: - Abi Heykel'e cıkıyo mu? Şofor: -Yok abi, yanından geciyo. Arkadaki aksi teyze ondeki uzun saclı delikanlıya seslenir: - Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim! - Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte. Eve gitmek uzere Bakırkoy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince onunde durduğum Tekel bayiine girecekken minibus geldi. Apar topar bindim. Şofore parayı uzatıp, - Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkac saniye yuzume bakıp: - Abi bu Bakırkoy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoforun bittiği andı. - Mukemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte guler soylediğine şofor kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sur cer: - Musait bi yerde iner misiniz? Şofor: - Niye sen mi kullancan??? Rumeli-Hisarustu otobusuyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla: - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim? Bizim şofor olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin. Al gotur senden kıymetli mi... İstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın biri actı kapıyı. İcerde tıkış tıkış oturmuşuz, onde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: - Kaptan, yer var mı? Şofor de arkasını donup cevap verdi: - Bilmiyorum, ust kata bi bak bakalım... Pek dolu olmamasına rağmen minibus hareke t etmek uzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibuse bindi.Birbirlerinin yuzune bile bakmıyorlardı. Cocuklardan biri şofore parayı uzattı: - Abi bir oğrenci bir de hayvan alır mısın? __________________