arkadaslar kendinize yada bircok arkdasınızın basına gelmiş olan bir olaya dikkat cekmek istiyorum.Klana bagıs sisteminin cok guvenliksiz oldugu cok aşikar ve buna bir dur dememiz gerekiyor ve ben sole bir ticket atmanın herkes icin faydalı olacagı kanısındayım Sayın yoneticiler, Oyuna yeni eklenen ozelliklerden biri olan klana np bagislama sisteminiz bircok oyuncuya sorun yasatmaktadır.Soyleki karakterlerin hacklenmesi durumunda hic bir guvenlik sorusu sorulmadan np ler klana bagislanabilmektedir ve insanların emekleri bir anda yok olmaktadır.Bazi kotu niyetli insanlar charı hackleyip klana butun np i yolladiktan sonra charı klandan cikarmakta ve oyunculariniz magdur olmaktadir aynı sekilde klan baskanları hacklenip klan bozularak butun klandaki oyuncular tekrar magdur olmaktadır bunun icin klana np yollarken seal/unseal cevabının istenmesini ayrıca klan bozulurken de seal/unseal cevabının istenmesini istiyorum Tesekurler. ingilizcesini de cevirip konuya yardım ederseniz bronze ve silver premiumlu arkadasların gondermesi icinde yardımcı olabilirsiniz __________________