Knight OnLine Hikayem
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight OnLine Hikayem
-
03-10-2019, 00:20:56Selamun Aleykum Arkadaşlar Şimdi Size 4 SeneLik Knight Online Maceramı AnLatıcağım...Yazmak Bayağı Bi Uzun Surucek Ama Bu Eziyete Katlanıcam Lutfen SeviyeLi YorumLar Yapın Sacma Sacma YorumLar Yapmanıza Hic Gerek Yok. Evet Sene 2007 7.Sınıfa Gectım Yaz Tatili OkuLLarın Acılmasına 1-2 Ay Falan Var Arkadaş Dedi Sen Bu Oyunu Oyna Cok Sarıyor Guzel Oyun Sen Oynarsın Falan Vs Vs Oyuna Kayıt oLucaz Gamersfirst'Den Kayıt oLuyoz Msn Onay Kodu Gelıcek Bızde Aklımıza Gelmedı Uğraşyoz Zar Zor Kayıt oLduk Ve Oyuna Girdik İlk Carımı Tam oLarak Hatırlamıyorum Ama Asas oLabilirdi...Carı Actık HayırLısıyla Oyuna Girdik Wormda Kasıyoz...La Ben Bu Oyunu Oynayamam Yapamam Dedım ZamanLa Oğrenırsın Dedı Neyse Bı OynayaLım BakaLım Dedık Basladık Basımıza GeLicekLeri BiLmiyozki Herneyse Zamanla Oğrenıyoz Yavastan Car Kasıyoz O Zamanlar Carı Actında 3 Gunluk Premium Verıyordu Sonradan Kalktı Carı Bulcan'Larda Kasıyom Tek Basıma Lv aLdım Stat Point i Nere Vericemi Biliyom Ama Skil PointLeri HangiLerine Vericem BiLmıyomki SurekLı P Harfi Yanıp Sonuyor Bende Hangisine Gelırse Verıyom İlerledikce Skil Acılcakya Ben Lv aLıyom aLıyom Bi Skil Acılmıyor Skil PointLeride Veriyom Neyse Arkadaş Geldi Dedim BoyLe BoyLe Bi aLdı Eline Maus u Altta Sayfalar Var 1 2 3 Diye Ben Hic Gormuyom Zamanla Oğrenıyoz...Bi Sıra Warrior Car Actım Herhalde Onu Kastım Biraz 30 Lv Falan oLdu Baya İtem Vardı İtem De Dedim Yani +3 Bill Horn Crosbow Falan Pazarı Kurduk Nasıl Kurucamızıda Birisinden Oğrendık Arkadaşın Yanına Gıttım Alt Kata Ordada Oynuyor O Arada Pazara Bakıyoz Bı Baktık Baya İtem Satılmıs La Ben Bi HeycanLandım Cıktım Eve 5 6 m Para oLmus Ilk Defa O Kadar Para Gectı eLımıze Neyse Arkadaş Sonra Bana Pm Attı Başka Bi Carıyla Bende Biliyomya Dedı Elındekınden 9 Tane Istermısın Ben Dıyom Sen Ne Dıyon Fln Ben Arkadaşın Deilim Diyor (Adını Vermeme Gerek Yok)Neyse Tamam Dedım Istıyorum Dedım Bu Gel Dedı Beni Takip Et Goturdu Beni Bi Yere Dedi Elinden Silahı Cıkart 999999 Pazara Koy Koydum Sonra Bidaha Koy Dedı Ama Bu Sefer 9+9+9+9+9 Yazarak Koy Dedı Bi Yazdım Baktım 9 Coins Yermıyım Yemem Sonra BB Fln Bende Oğrendım Tabı Isı 1 2 Ordek BuLduk +5 Cleaver aLdım Bırınden 1 Tane Elıme Takmaya Calısıyom Takamıyom Dex Yetmıyor bLmıyomki Bi Ara Bırısındende +7 Horn Crosbow Kaptım Dedı Bak Ver Itemi Gm Benim Arkadaşım Fln Bnde Tırstım Sana O İtemi Vermem Ama Bi Baskasını Verırım Dedım +3 Yada +5 Crosbow Verdım Gm Deyince Bende Tırstım Blmıyomkı Gm Kımın Nesı Neyse Okul Falan Acıldı Ben Hala Devam Edıyom...Bi Ara Maradonda Kasılırken TilkiSelim Nickli Birisiyle Karsılastık Konustuk Falan Ne zaman Paraya İhtiyacın Falan oLursa Bana Pm At Ben Verırım Fln Iyıydı Yani Sağolsun Verıyordu...Biz Daha Oyunu Yenı Oğrenıyoz Kral Kım Nasıl Bişey Bilmıyoz Arkadaş Dedi Bana Kral ULUSOY TOOR Clan Leader Eski EfsaneLerden...35 Lv oLduk Emc Ye Gectık Sonunda Savaş Gunu Bunu Gordum Emc De Atın Ustunde Kralım Sa Fln Ben Kral Deilim Diyor Bende Ustelıyom Bılmıyomkı Kral Ben Deilim Necati Diyor La Necati Kim ? Meğer JuniorNacati Miş Zamanla İlerLiyoruz Bi Clan Kurdum Iste Pelerın Atı Kesıcem Pelerın Atı Nasıl Bişey Bilmıyom Lunar Valley Uruk Blade Lerın Ordaki Centaur U Ben Pelerin Atı Sanıyom Bırısı Gectı Yanımdan Dedım Bu Pelerın Atımı Evet Dedı Tam Kesıcektım 1 Vurusluk Isı Kalmıstı OK iLe Kesıyordum Uzaktan Bi Daldı Yattık. ULUSOY Pm Attım Su Kadar KIsı Var lv Lerı Su Fln Kesebilirmıyız Diye Biraz Zorlanırsınız Fln Dedı Eski GunLer GuzeLdi Koxp Felan Cok Yoktu OzamanLar... Neyse Oyunu Baya Bi Kaptık Ama BiLmedimiz Cok Şey Var Daha...Emc De Bırısını Gordum Pelerınlı Clanı Bozdum Pm Attım Clana aLırmısın Dıye Boşver Dedı Tekim cLanda Dedı Durmazsın Dedı Dedım oLsun aL Dani44d Clan Sahibi aLdı Clana Zamanla Arkadaş oLduk...GorevLerime Fln Yardım Ederdı Bızım Arkadaş Oyunu Bana Oğreten Arkadaşını Soydu Benide Ortak Etti İşe Beraber Soyalım Dedı Neyse Tamam Dedim.+7 Chitin Set +8 Cleaver Fln Soyduk Carı İtemLeri Arkadaşa Sattım Ben Oda Bi Gun Asga Ape De Kasarken Pt Başkanına Demiş Ben Kahvaltı Yapıcam Gelırım 5 Dk Ya Koxp Varmı Demiş Yok ? Ben Sana Atım Msn Ver Adam Bi Atıyor Car Soyuluyor Keylog Ama Atan Kısının Keylog U Cok Acayip Msn Adresi [email protected] BeLki Sizlerınde Basına Gelmiştir Carı Soymus Bu Bızım Arkadaş Devam Edıyor Hala Oyuna Bende Tabi Bunun Pc De Keylog Varya Ben Keylog Ne oLdunu Fln BıLmıyom Dahaca...Bunu Delirtmıs Carı Soyan Kısı Pc De Yazıyormus Iste Monitor Cok Isındı Kafamdan Aşşa 1 Bardak Su Dok Windows Xp Kacak oLduğu Tespit Edildi Lutfen 155i Arayın Fln Bana anLatıyor Ben Gulmekten Yarılıyom Bu Bir Gun Net Den EmmeLi GommeLi İzliyormus Bu Yakalamıs Bunu Hergun Aynı Siteden İzLeme Diye Bu Tam İzLerken Mağlum Cekicekya Adam Cam I Acmıs Tam Actında Gormus Hemen Kapatmıs Cam I Neyse Geri DoneLım Benim Hikayeye...Ben Baya iLerlettim İşi...Eski Efsaneleride Unutmamak Lazım KonstantinoPolis 9 Shel Set 9 Raptor Kimsede Yoktu OzamanLar Sadece Onda Vardı Richie EGALİTE JOSEYHAY Adını Sayamadım Bir Cok Kişi...Neyse Richie Kral oLdu NoBodyCanStopUs cLanından Bu Birgun Pm Exp Event Veya Pm Event Yapıcaktı Tam HatırLamıyorum Tam Bdv Vakti Saat 5,10 Gece Kallugadan Gorev aLıcaz Bdv Giricez Bu Yazı Gectı 5 Dk Sonra Event BaşLıcak Diye Aradan Bi 1 Dk Fln Gecti Bir Daha Yazı Gecti Yoğun Kufur Nedeniyle Event Bdv Sonrasına ErteLenmiştir Diye Bizi aLdı Bi Gulme Arkadaş Ben Bu Arada Dani44d iLe Baya Bi Dost oLdum...Arkadaş Bana Msn Den Yazdım Adamın Bırısıyle Dupe Yapıyz Fln Sende Yap Dedı Adam Ama Biraz İnat Huyuna Fln Git Dedi Sanada Atsın Programı Dedı Bende Greel De Kasılıyordum Pt Baskanına Soyledım Ben Dupe Yapıcam Istersen SEnde Yap Adam Program Verıcek Dedım Adam Dedı Soyulursun Dedı Bn Bısey oLmaz Dedım Bu saralselim Banada Atmıs Keylog U Benıde Soydu ZenginFakirFarkEtmeZ Diye Okcum Vardı OzamanLar.ZxeLt Vardı Okcu 40 45 YaşLarında Bi Adamdı Onlada Dost oLduk Uruk Tronda KasıLırdık Bana Bırak Koxp U Ban Yersın Fln Bn Kendıme O Kadar Guvenıyomkı Bişey oLmaz Falan Ozamanlar lllNoCehanCelll Diye OKcu Oynuyorum Dani44d Sağolsun Bana Platinium Premium Cekti 69 Kasıyoruz PrideOfTheBase Diye cLan Kurduk Sonra Clan Dağıldı Falan Ben 70 e Kastım +70 oLdum G2 Paramun1 Slotu Bendeydi Exp Kasmak Ozamanlar Olum Gibiydi Benım Yanımda Ozamanla Akh3rion Ali Abi Vardı Beraber Kasardık...70 Lv oLduk iLk Defa Jr Girdim Pt De İyiydi Jr Kazandık 2.Girişimde Deva Geldık Tam 1-0 Ondeyız AmBarX pm Attı Gel Seni 1 Sefer Keselim Dedi Cıkısta 10m Verıcem Dedı Bende Yok Sen Ne Kadar Akıllısın Falan Dedım Bununla İcerde Atıştık Biraz Sonra Dışarı Cıktık Buna Sovdum Baya Ben Bu Dedı Bekle Dedı BanLatıcam Senı Dedı Akşam Luferdeyken Ban Yedım Sonra Diğer Carımla Oyuna Girdim Onunla Pm Attım OnLada Sovdum Onuda Banlattı ********.Neyse İşte Sonra Arkadaşla Ortak Fln oLduk Sarmadı Aradan Baya Gectı Aklıma Eski GunLerden Pek Bişey Gelmıyor AkLımda oLanları Yazıcam.Bi Ara DarkNocTurnaL Diye Pri Kasmıstım 39 Lv De Kalmıstı Sonra Dedım Bunu Kasıcam Ben Adam Gibi Oynıcam Bunu Dedim Bunu Kastık Ettık 75 Lv Yaptım En Sağlam Carım Oydu Bi Zamanlar +5 Krowaz Set +5 Quest Kalkan Old Takılar Fakirin Carı Nasıl oLur FACTOR Clanına Gırdım Bi Ara Cıktım Geri Exp KAsıtm 75 Lv oLdum Tekrar Gırdım HeRoSsPriesT(Umut) Confanaly178 (Kerem) Ve Bir Cok Kişi iLe Dost oLduk TROYY Clanının aLy Sindeydık Beraber Takılıyorduk OnLarla...Savaşa Girdik Direk Warder Kostuk Dedım Bu Kesın Bizde...http://tinypic.com/r/fp2grm/7 Bi Arada UniversalSoldier cLanına Girmiştim CrazyBeter Kerem İn cLanına http://tinypic.com/r/kbvx4z/7 DarkNocTurnaL Da İyi Oynuyordum Buf Oynuyordum Sarmadı Db oLayım Dedım Db Daha Rahat Dır Dedım Db oLdum http://tinypic.com/r/2ps13qf/7 İlerLeyen ZamanLard Bos Event oLdu http://tinypic.com/r/2uh6auo/7 eee İşte Ko Devam Edıyor Ozamanlar Seri 80 Meşurdu Bende Heves Ettım Burda Bırnden 80 Lv Carla Tks Edelım Dedık Ettık Sonra Oynadık Bıraz Seri 80 Kalkmadan Once Carı Geri aLdık Sonra Carı İstediler Bidaha Sorunlar Cıktı Ortak Oynuyorduk Bnm Ortakda Carı aLdımız Kısıyle Ark Dı O aLdı Priyi Sonra Satmaya Kalkıstı Oyundan Bi Pri Le Tks Etcektı 7 Quest KalkanLı Fln Adam Cara Girim Bakım Demıs Buda Gaza Gelıp Vermıs Carı Sonra Adam HackLemiş Adanalı Birisi Adanalılarda Hep Boyle Hacker Dir Zaten Coğu.Sonra DarkNocTurnaL Dan 3 5 Resim Koyucamhttp ://tinypic.com/r/2rdjms4/7 4LberT Gm Le Kafa Buluyor Herhalde http://tinypic.com/r/10n7vrr/7 lD0ntJazzMel Apo Yu Krallık Da DestekLerken X Asia Ve Bircok Clan Onu DestekLediği Halde XtasY Kral oLmustu Ve Server de 1 Ay Kral Nedir Bilinmemişti. Cz De TROYY La Pk Atarken Karus Town Arkasında Kapısırken Bende Skil Vuruyordum Bir Anda http://tinypic.com/r/315y6w1/7 Bu oLdu Evet Devam Ediyoruz DarkNocTurnaL Elden Gitti Almak Icınde Uğraştım Gecenlerde Tam aLıcaktım Adamla Anlastık Vazgecti Adam Tekrar...Sonra WendeTTa cLanına Pelerin Key Bastım Sonra Onların Arasına Katıldım Ardream xIronPriesTx Adlı Carımla Orda Takıldım Baya Guzel Ortamdı Sonradan SextySe7en Fln GeLdi Karus Bastılar Bazıları Onlara İnat Ardream Koxper Mage Actım Bende IIGreenKnighTII Onları Ardreamda Z1NK La Beraber Dağıttık Ardream In Ondan Sonra Baya Bi Cıvığı Cıkmıs Ben Ara Verdım Bu Sene 1 2 Ay Kadar Oynadım Aynı carımla En Sonunda AnyStopUs CLanını Kurduk Guzel Ortamımız Vardı Koxperdik Ama Ardream Da Legal Yoktu Cunku Bi Ara Basede Legalce Mage Team Kurucaktık Vazgectık Sonra Ramazan In Son Gunlerı Aksam Eve Geldık Isten RantezNiqqaS cLanı Istedı Vermedeım Ordan Sonra Clanı Dağıttık Herşey BozuLdu DostLuk Lar Arada BazıLarını Goruyorum Herkez Tum Np Sını Clana Basmıstı A1 oLmustuk Royal Basıcaktık oLmadı Nasip Deilmiş Npt Yapmadık Sadece Kendi Np Lerimizi Bastık cLana...Ama Gene Ben Kotu oLdum İşte Hep Ben Altta Kaldım Şeytan Adamın Yanına Gelınce İnsan Napıcanı Şaşırıyor İşte.Felenkor A Girmek Hic Nasip oLmamıstı Bende Clan A1 oLmusken G2 De Gireyim Dedim İlk Defa Girip Bi Baktım Oyle İşte http://tinypic.com/r/29qfq88/7 En Sonunda Yine Başka Bi Carı Oynamaya Karar Verdim Onun Adını Vermeyeceğim O Bende Kalsın Bu Oyunu Koxpla Da Oynadık Legalde Oynadık 2 TurLude Zevk aLdık Bu Oyunun Kuralı Bu Ya Legal Ya iLLegaL Oynıcaksın Aklıma Gelmeyen Cok Şey Var Yazıyı Yazmak Nerden Baksan 1.5 Saatimi aLdı Ama Bu Knight OnLine Beni Mahfetti Dışardaki Ortamım Fln Da Dağıldı Dışarı Cıkmaz oLmustum Oyunu Oynarken Okulla aLakam Kalmamıstı.Eve Geldımmmı Dırek Pc Acar Oyuna Girerdim Ama Siz Kendinizi Cok Kaptırmayın Bu Oyuna Oyunu Bırakmıyorum 80 Lv İ Gormeden De Bırakmaya Niyetim Yok Devam Edicem Hala anilcr7 Anil AngeLLs Celil Dani44d Şener TrolcukenWarrior Cuneyt Abi BunLarda Oyundaki Dostlarımdır TrolcukenWarrior Bos Avcısı Cuneyt Abimiz Serverde Bundan Başka 7/24 Bos Kovalıyan Yoktur Genelde Rob aLır Ama Arada Drop Unuda aLır Yani Arakadaşlar Herkezden Ricam Bu Bir Oyun Bu Oyunu Her Turlu Oynayan Var Koxp Legal Hacker Cok Oynayan Var Aman Bu Oyuna Kendinizi Kaptırmayın Bu Kadar KnightOnLine Diyince Bi Duşunun Ama İyi Duşunun Herkez Kalsın SağLıcakla AkLıma Gelmeyen Cok Anılarım Gecti.OnLarıda Artık Oyunu Bırakmaya Nasip oLursa Yazıcam Bayadır Yazıcam Demıstım En SOnunda Yazdım Herkez Kalsın SağLıcakla Okuyanlara Tşk Lerimi Sunarım Sacma Yorum Yapmaya Hİc Gerek Yok. __________________