Yani clan Sistemi ( Np Bağışı Hakkında )
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yani clan Sistemi ( Np Bağışı Hakkında )
-
03-10-2019, 00:14:03Yeni maradon yaması ile beraber gelen eklentilerden birisi de. bu Yeni cLan Sistemi. Bir cok yerde acıklandıgı takdırde henuz bilgisi olmayan arkadaşlara anlatmak istiyorum. Yani cLan Sistemi nasıl olusuyor ? Hangi aşamalardan Gecmek Zorundasın. Bilirsiniz ki onceden Grade 5 < 4 < 3 < 2 < 1 seklinde cLan sıralamaları belirleniyordu. ama bu yeni sistemde artık o Gradeler İşe Yaramıyor. Bir cok kişi su an resmi sitedeki cLan rankings tablosunda bug oldugunu dusunuyor. hayır bug değil gayet duzgun. En sağlam Grade 1 cLan en dandik Accridited Knight 5 in altında kalır. şimdi biraz bu clanlardan bahsedelim. Accridited Knight Nasıl Olunur ? Grade 1 olan clan Normal Np Alınan yerde Bir Goreve girip İsiloon Kesip Drobunu 10m ile birlikte Gorevi Aldığı yere verıp Accridited Knight 5 Seviyesine Ulasacakalrdır. Ayrıca birde şole Bir Konu var Yeni cLan Sisteminde Gradeyi Update zamanını beklemeksizin atlıyabiliyorsunuz. Nasıl mı Grade Basarak Ama Nasıl Grade Basılacağını solemiyeceğim Cakal cok İkinci Olarak Royal Knight Olmak Nasıl Olunur ? Accridited Knight 5 seviyesinden Accridited Knight 1 Seviyesine Yukselen cLan Aynı Yerden Bu sefer Falenkor Kesmek icin gireceklerdir ve aynı sekılde dusen drobu verıp Royal Knight 5 olarak baslıyacaklardır. ve aynı yolu ızleyerek Seviyelerini Doruga Cıkaracaklardır. Burda ki En Onemli Nokta NP BAĞIŞI Accridited Knight ve Royal Knight cLanlarda Clan Conts Diye bir kasa olusur ve clan menulerine ekstra secenek eklenir. Burdan clan uyeleri, clan bankasına cLan Points tıklayarak İstedikleri kadar ( Max. Kendi sahsı np Lari Kadar ) Np Bagıslıyabılırler cLanlarına. En cok Sorulan soru şu ? clana bagıs ıstıyorlar clan joın icin ama ya beni atarsan. genelde herkes Accridited Knight clan lıderlerının np bagısı ıstemelerınde ki amacın clan bankasını doldurmak ıcın adam alıp attıkalrını dusunuyorlar. hayır oyle değil. BenBirini clana aldıgım zaman ve np aktarımını kasaya yaptıgı zaman sonrakı donemlerde bu kısıyı clandan attıgım zaman, o np lerden 1 i bile clanda kalmaz. % 30 u kişinin kendisine gider kalan % 70 puff olur Lutfen bunu ozellıkler anlayın. sızden np ıstenıldıgı zaman bunu np nızı alıp clandan atmak ıcın değildir. Son Bir seyı daha belirtmek istiyorum. bunu bır cok kısı okumus irdelemiştir ama ben son olarak bunu soleyip kapatmak istiyorum. K2Network un bu yeni eklentiyi yapmasının en buyuk amacı. Surekli clan remakeleri aza indirmek. oyuncuları sabitlemek. su an bulundugumuz server GIRAKON , yani serverımız yeni clan np leri ole ucuk yerde değil ama dıger serverlerı dusunurseniz. clan kasasında 40m a yakın np sı olan bir clanın remake yaptıgını dusunun wuuaaww 12m ellerındekalıcak 28m ucucak. Dinlediğiniz İcin Tşkrler __________________