Anti Defanslar
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Anti Defanslar
-
03-10-2019, 00:11:42Selam Arkadaşlar Bu konu şunun icin acıldı videomda anti def kullandığım icin beni yargıladılar ve kullanılmaz dendi Şunu sormak isterim oyunda anti defler nicin konulmuş bir amcı olması gerekmiyormu ? bundan 4 yıl once kimse anti def bilmezdi ozmanlarda bile kulanırdım ve kullnamayada devam ediyorum. Eger ben anti def kullanmıyorsam karşımdaki kullanıyorsa neden kulanıyorsun demem veya ben kullanıyorsam karsımdakide bunu soliyemez Vs lerde kulanılmaz dıyenler peki benim iron nec. iron belt. yoksa ve karsıdakında varsa bu anti def olmuyormu ? benim yoksa nden kullanmıyım hadi hepsi var genede kullanırım karsımdakide kullansın el cabuklugunu gorelim. Siz prestlere Malis masive tormend yada parazt atmayın diyomusunuz ole veya bir worriore howling vurma sword vur. Bir Assasine Kritik vurma , Oyuna konulan her itemin bir amacı var kullanılmak icin konulmus. ve soluyorum ben kullanırım kullnana Hicrsey demem KULLANMAYANIN EKSİGİDİR BU bu konuda olumlu veya olumsuz dusuncelerınız bılmek isterim __________________