Ewt hacklendim 1 aralar bahsetmiştim uzun 1 tatile cıkıyorum o yuzden charı devrediyorum diye cok guvendigim cok sevdigim hep kendisi ile kendimi 1 icki masasında kafa kafaya hayal ettigim arkadaşımız tarafından hack yedik uzulmuyorum cunki bu bana insanları tanımamda daha fazla yardımcı oldu BABAM hep derki ne olursa olsun ailen harici 1 insana guvenme zararlı cıkarsın dedigide oldu bu sayede real hayatta daha acımasız ve kin dolu oldum hicbi insana iş hayatımda acımam asla taviz gostermem ve kesinlikle guvenmem ... Zoruma giden 1 takım noktalar var bu bahsettigim şahısla manesin başından beridir tanışıgız ismi Oğuz Oyundaki Nicki CigarBox herkeze kardeşim diye tanıttıgım 1 insandı .. Oyunu bırakmiştim ve charı emanet ettigimi solemiştim arkadaşa ben mailin şifresi gizli sorusu charın gizli sorusu herşeyine kadar verdim şifre değiş bana soleme girmeme mani ol dedim yani kısaca charı verdigim halde resmen hackledi arkadaş o kadar guvendigim birisiydi giden itemlere uzulmuyorum cunki cebimden 1 kuruş cıkmamiştir tamamen ticaret ile yaptıgım 1 chardır o yuzden giden itemlere uzulmuyorum sadece dostum yedigim insandan canım ciğerim dedigim insandan yedigim kazığa uzuluyorum babam surekli arkadaş cevreme bulaşırdı surekli nasihatlar ederdi baba benim arkadaşlarım sağlam yapmazlar ters bişi derdim ama ne yazıkki bu olay resmen babamı haklı cıkarttı ve beni kucuk duşurdu .. Zoruma giden bir diger noktara charı buna emanet etmiştim bizim canerde yani ominouslife charını da satınca benim charda oynamak istedi bende okey dedim beraber oynuorlardı ve bu ikisi aralarında 1 problem cıkmış galiba ve bana msn den ben cevrim dışı iken windows live msn ile yazmiş " Sezer kusura bakma caner bana ibnelik yaptı o yuzden charı hackledim gercekten kusura bakma adım oguz degil yusuf 23 yaşındayım ali de ali degil gertcekten kusura bakma yapmak zorundaydım " ali dedigi şu anda forumda uyeligi bulunan _PlayGirl_ anlaşılan bu işte beraberler inanmadım adının yusuf olduguna ama işte takmiyorum uzuldugum nokta bu lanet oyun yuzunden 1 dost kaybetmiş olmam .. En yakın dostlarımdan kazık yemiş olmam gercekten cok kotu durumdayım Duşunun 1 derdiniz oldu siz alkollusunuz kotu durumdasınız bu charımı hackleyen arkadaşa 1 dost gibi kardeş gibi derdimi anlattım 1 dost gibi dinledi tavsiyelerde bulundu allah razı olsun charım hack yesin hjacklicek insan olarak aklımda en son yer alırdın oğuz umarım bu yazdıklarımı okursun o charda sadece benim degil 1 dunya adamın emeğini caldın sana 70 lvl char verdim okuz gibi np li item verdim kardeşligimi verdim charımı emanet ettim al istedigini yap diye ama bunu yapıcak ne hak ettim onu merak ediyorum Bu sozumde hacklendigime mutlaka sevinen arkadaşlar olmuştur polemik yaratıcak arkadaşlar bu başlıkta yeriniz yoktur yerim yurdum adım soyadım belli benimle 1 derdi olan varsa gelsin yuzyuze derdini anlatsın ne istiorsa yapabiliorsa gelsn yapsın bu konu altında polemik istemiyorum sadece bu acı hadisemi bu forumda paylaşmak istedim Teşekkurler Oğuz Tatilimi Zehir ettin ama beni yaratan allah elbet seni karşıma cıkarıcak hicbişi yapmicam sadece gozlerimin icine bakmanı isticem saten o anda sana gereken cezayı Allah verir .. Sağlıcakla kalın .. kolay gelsn .. Umarım guzel anılırım bu serverda elimden geldigi kadar video yaptım cogu arkadaşın izlemesi icin ogrenmesi icin eğlenmesi icin umarım değerimizi anlayan birileri cıkar ... A.e.o. http://www.youtube.com/watch?v=vKOCeJMqtVw __________________