Merhabalar ben eski bi Ko oyuncusuyum oyunu bıraktım ne mutlu ki Benim ki sadece bir tavsiye ama sadece biraz vakit ayırıp okumanızı istiyorum en azından sizin iyiliğiniz icin ! Bu arada bağımlı oynayanlara lafım sadece .. o kadar ytL harcıyorsunuz , gecenizi gunduzunuze katıp hayatınızı duzensiz hale getirip asosyalleşiyorsunuz, okuyorsanız dersleriniz sarpa sarmaya başlıyor en sonunda salağın biri gelip tum emeklerinizi hic acımadan calıp gidiyor ! ve sizin o kadar emek harcadıgınız oyunun yapımcıları bu konuda hicbirşey yapmıyorlar ! knight online artık bir online oyun değil tamamen para tuzağı haline donuşuyor guvenliksiz oldugu halde insanların yuzlerce ytl harcaması .. nse .... Millete premium,cash,gb aldırmak icin sacma sapan şeyler cıkarıyorlar !bu artık resmen para tuzağı ben dersimi aldım artık alakam olmaz ! bence sizde bundan sonra oyuna girerken biraz daha dşunun ! bir arkadaşımında dediği gibi : arkadaşlarına knight ı değişirsen sen bittin demektir ... Diyelim ki hic bi şekilde hacklenmediniz uzun yılalrdır da oynuyordunuz ! peki bu oyunun size ne katkısı oldu ! HİCBİŞİ ! minor combo mu yapabliorsunuz ? ee cıkın carşıya gidin soleyin birine " Aga(!) ben cok pis minor combo yaparım ! " (bide bu agacılar war ) adam "Manyak mısın lan ?" gibi bi tepki verir buyuk ihtimalle , harcadığınız o kadar ytL nereye gitti , tabi ki COPE !ve siz oyunu bırakmadıkca bu kısır dongu bole devam eder al-sat al-sat al-sat sizin o oyunda o kadar bobrulendiğiniz itemlar , karakterler tek bir işe yarar ! oda YTL cevirip sattığınız surece onun haricinde o karakterlerin itemların sokaktaki bir insan icin hic bi anlamı yok sanal bir ortamda kendi başınıza boburlenip duruyorsunuz ve cok fazla arkadaşımız kapılıyor bu oyuna genci yaşlısı herkes bu oyun icin hayatını mahvediyor ama artık biraz uyanmanın vakti geldi bana gore Eğlenenler vardır , ko bana yeter diyenler , isteyen oynar istemeyen oynamaz kime ne diyenler , para vermedende oynayanlar war diyenler , ben zevk alıyorum kardeşim kime ne benim hayatımdan diyenler ... elbette ki cıkıcak ortaya ama artık bu oyun olmaktan cıktı soylediğim gibi en basitinden bu "para vermeden de oynarım kardeşim diyenler" premium almasanız oynanmaz hale geldi oyun gb almadan nası oynuyorlar merak ediorum acıkcası .. Baştada belirttiğim gibi benimki sadece bir tavsiye ... yorumlayıp değerlendirmek sizlere kalmış ! Lutfen o değerli yorumlarınızı saygı cercevesi icerisinde ve seviyesizlik etmeden belirtiniz Şimdiden cok saolun ! yorumlar ve vakit ayırıp okuduğunuz icin Saygılar , Namıdeğer Cuffy __________________