Sadece Uyarmak Amaclı Bir Yazıdır.!!
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Sadece Uyarmak Amaclı Bir Yazıdır.!!
-
03-10-2019, 00:06:37Arkadaşlar başımdan gecen olayları anlatmak istiyorum sadece alabileceğiniz onlem varsa alın diye yazıyorum yalnızca. bundan 6 7 ay once manesdeki charımı satmıştım.kalan bazı itemler vardı chardan bazıları satılmamıştı saklamıştım daha sonra yeniden başlayınca kullanmak icin.herkesin tabiriyle bi kasa charında itemlerimi tutuyordum.itemleride rof-hb rebirth +4- iron set yani azımsanacak itemler değil. gelelim olaya.yaklasık 4 ya da 5 gun once bu itemleri kasa charımdan 1-2 ay once aldığım chara aktardık.ve chara itemleri aktardıktan 10-15 dakika sonra char dc yedi ve girmek istediğimde banlandı yazıyordu char icin.siteye login oldum hicbir gerekce yoktu ban icin.ben ticket atmak icin uğraşırken 2 3 saat icinde tekrar giriş yapmayı denediğimde charın banı acılmıştı.manesdeki charıma giriş yaptığımda aktardığım itemler dahil charda tek bir item kalmamıştı.str takı +3 +4 vs vs onlar dahi yoktu charda. kasa charına son bir umut olarak baktım rol back olabilir mi diye orda da itemler yoktu doğal olarak. bizde doğal olarak ticket attık bu olay sonunda neden banlandığını ve itemlerin neden silindiğini sorduk.gelen cevap insanla dalga gecer gibiydi bahsettiğiniz itemler bulunamamıştır ve charınız hicbir şekilde banlanmamıştır dediler. bu olaydan 1 ya da 2 gun sonra yani bundan 1 saat once pazar yaparken char ile char dc oldu ve girmeye calıstıgımda şifre değiştirilmişti.siteye login oldum email adresi dahil herşey değiştirilmişti. diyebilirsiniz ki neden yazdın bunları bize ne.tek amacım sizleri uyarmak haksız yere bişy olursa alabileceğiniz onlem varsa almak benim icin oyun artık bitti. en azından oynayanlar birşey kaybetmesin. diyebilirsiniz ki charı aldığın adam yapmıştır bole bişey olduğuna ihtimal dahi vermiyorum charı aldığım kişiye kendmden cok guvenirim.ve charı aldığım kişi nasıl charı banlı gosterebilir ve tum itemleri silebilir? arkadaşlar tek amacım uyarmak sacma ya da mantıklı yorumlarla pek uğraşmayacağım hakkınızla oynasanız bile oyun her zaman haklı olanları kollamıyor.sağlıcakla kalın.amacım reklam vs hicbirşey değildir tekrar soluyorum sadece uyarı icindir.By by All bu konularda ve şimdiye kadar ki her anımda yanımda olan ALoNeWild / semih / ikbal / erhan abi / zafer abi hepsine teşekkuru borc bilirim bi an olsun yalnız bırakmadılar.manesin en değerli insanlarına tekrar tekrar teşekkurler... __________________