Kosp Ve Girakon.
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kosp Ve Girakon.
-
03-10-2019, 00:04:48Selam Arkadaşlar. 1-2 konu gordum ve bu konuyu acma ihtiyacı duydum. Arkadaşın teki konu acmış ve Turk gm bunları soyledi vs diye.Bu hack olaylarından da tanıdıgınız Linus ile msn de uzun suredir konusuyoruz. Ve ona Defalarca bu kospun hilenin ne zaman son bulacagını sordugumda bana her defasında boyle seylerin zaman istedigini.İnsanların cektigi sıkıntıların farkında olduklarını ama şirket ici işlerin boyle herseyi birden degiştirmeye musait olmadıgını soyluyor. Oyuna cogu zaman Adream ve Base charımla girip kospcuların ksc sini alıp linus a gonderiyorum su anda belli baslıları banladıgını bana kendisi soyledi.Fakat kosp kullanan sayısı o derece fazlaki kosp kalkmadıgı surece bu hic birşey ifade etmiyor.. Guvenlik onlemleri icinse yaptıkları yeni sistemi denediklerini fakat haksız yere bir cok kişinin banlayabilecek bir acık oldugu icin kullanıma geciremediklerini bunu kapatmaya calıstıklarını soyluyor.Ne kadar dogru ne kadar yanlıs bir bilgim yok... Benim kişisel fikrim ise ;bu oyun cidden Oynanmaz hale geldi.Ve krallık sırasında da gordumki bircok kişi bundan aşırı derecede bunalmış.Cogu zaman bana yukleniyorlar bu konu ile hic ilgilenmiyorsun diye ama gmlerinde pek ilgilendigi soylenemez.. Kısacası Knight online cidden gozle gorunur bir player kaybına ugramadan bunların ustune ciddi şekilde duşmeyecek gibi gozukuyor.. Herkeye iyi gunler iyi forumlar. Human Kral>>KonstantinoPolis//Şenol __________________