bug, illegal item, cocuklar, kufurler, uykusuz geceler, asosyal insan, k0sp, boş yere sebepsiz ban yemeler, surekli dc, okcular icin devamlı dc, arkadaşsız gunler, real olarak giden premium cash bilmem ne parası, gozunuzde bozulmalar, vucutta sorunlar, basura kadar(neden olabiliyormuş), derslerden geri kalma hatta sınıfta kalmalar, yemek duzeni bozulması, ice kapanıklık, guzel gunleri pc başında saatlerce oturarak gecirmeler, exi ayrı npsi ayrı itemi ayrı hepsini yapmak icin en az 1sene lazım, hacklenmeniz, ticket attığınızda oto cevap ya da sacma sapan birşeyler yazmaları, arkadaşınızın size gelipte dual clever9 shell set verdim oda citin set dual clever8 verdi czde np kasıp geri vericekmiş demesi( tam hatırlamıyorum 6ay civarında yapmıştım pathosun başlarında), cafeye verdiğiniz paralar(git dilenciye ver daha iyi evet emin olun), gece yatarken bi shard 8im olsa yeter deyip iron set dizene kadar gece gunduz pc başında oturmalar, para emek zaman kaybına rağmen oyunu bırakırsanız eğer ben ne yaptım elime ne gecti diye duşunduğunuzde cevabınızın hic olması, yapmayın cocuklar kardeşler abiler bu oyun sizden cok şey alıo ve inanın karşılığında hicbir şey vermio, oynayacaksanız gunde 1-2 saat yeterli dicem bi itemi satmak icin uzun sure gerekiyor, daha sayamadığım size zarar veren şeyler vardır, diyeceğim şu bu oyun başlı başına bir boşluk başka birşey deil, bırakmanızı tavsiye etmekle birlikte bırakamıyorsanız başka birşeye yonelmenizi ya da azaltmanızı tavsiye ederim İlk carımın nikini bile hatırlamıyorum ben k0sper dediğiniz Indianaj0neS şu anki nikim TwenHair sadece 1gun(başkaları gibi dışardan belli olmayan uzaktan vurmadır, hfdeki mana basmamadır kullanmadım nerden biliyorum oynuyoruz yani kullanan tanıdıklar var zaten ben dahil 20kişi başlamıştık ben son bırakan oldum ama bıraktım) evet olumsuzluk vardı, ya zaten kullansam evdeyim hf dediğiniz zıkım 15tl alıp sizi delirtmek kolay, emin olun 4 senede oyun icinde yaptığım bir hicti oyunu ban yiyerek arkadaş kazığı yiyerek ya da hacklenerek oğreniyorsunuz yani oyunu bilen biri yoksa yanınızda kafadan 1seneniz boşa gidecektir ki 1sene cok onemli bir zaman, ben şimdi farkediyorum, hayatımın 4senesi boşa gitti, sınıftada kaldım ama doğru yolu buldum, bilmiyorum size ne kadar faydası olur bu yazdıklarımın ama uzun sure oynayıpta bırakanların %99u kesin pişman olacaktır, en yakın zamanda bırakmanız dileğiyle,,, __________________