25 yaşındayım yaklaşık son 1 yıldır bu oyunun muptelasıyım...benim icin 20 gundur koxp bitmiştir cunku oyuna girmiyorum...gerekirse bu oyuna parada verilir premiumda alınır, oyundan zevk alındığı taktirde tabi...forumda okuduklarım kadarıyla kimse oyunun gidişatından memnun değil memnun olmadığı gibi yok o clan koxp yok bu oyuncu koxp clan kotulemeler falan insanlar oyundaki caresizlikten nereye saldıracaklarını bilmez hale gelmiş artık...aklı selim bir insan bu koxpun bitmesini istiyorsa eğer online olmaz gelişmeleri dışarıdan takip eder...eee kendini kurnaz sanan arkadaşlar premium almıyo pazar kuruyo alışveriş yapıyo para kazanıyosa kazanıyo da! kardeşim gb akışını saglıyosun piyasayı donduruyosun sonra koxp niye bitmiyo bitmez tabi adamın işi maradon, cz veya rlb değil ki maradonda gb akarı olsun power up store kullanılsın item yansın yenisini koyalım falan filan.kimse buraya konu acıpta yok birlik olalım yok sesimizi duyuralım demesin...herkez kendi boykotunu kendi yapsın karar alsın girmesin oyuna bakalım el mi yaman bey mi yaman goruruz...soruyorum sana be insan evladı bi lokantaya gittiğinde corba istersin garson corbayı getirir kaşık ortada yok demezmisin ona kaşık yok ben bunu nasıl icicem diye...nedir piyasada;parayı verirsin hizmeti alırsın...k2 ye parayı verdin hizmet nerde kardeşim niye hizmet vermiyo bu oyun...eee parayı verdin hizmet vermiyo bu oyun hala daha diretirsen sen gercekten SALAKSIN....konuyu anlayan anladı anlayamayan ustune soguk su icsin ko ya devam İYİ OYUNLAR herkeze kalın sağlıcakla ALINTIDIR. Aqa Haklı Buldum Paylasmak Istedim. İyi ForumLar İyi OyunLar. R3P Esirgemeyin Pls. Haklı Bulmadıysan Yorum Yazma Bak Gec. __________________