Galiba usko bu yola cıkarken diger sektorleride duşunmuş Pk sırasında Arenada veya xp de Sag click le minor atan arkadaşlarımızın Mause sag click bozulunca veya mausesi bozuLunca [ Bilgisayar ve elektronik eşya satan kazancak ] Xp başından kalkamayıp veya pk başında saatlerce oturup birşeyler yapmaya calışan ve ac kalan arkadaşlar olcak ee tabi bu seferde Donerci Burger king civar yerlerden Telefonla arıyacak bu sefer yemek satan yerler kazanacak [ buz dolabini acmaya uşenip telefona sarılanlar icin ] İnternet - yuksek mb da patch atan oyun İnternet faturasınada yansicak bu seferde telekom vs yerler kazanacak [ Sınırsız haric :P ] Kredi kartları olmayan userler icin Premium alcak kişiler İnternet kafelerden alıcak Bu seferde internet kafeciler ve Kredi kart sektoru iş yapar olcak Aklıma gelenler bunlar biraz ilgi cekici gibi geldi bana konu acıyım dedim usko oynamıyorum ara sıra pvp oynuyorum ama oyniyan arkadaşlar real yaşiyan arkadaşlarında eklemesini beklerim -Hayırlı forumlar __________________