PERŞEMBE AKŞAMI SAAT 19,00 DA DELOSDA OLACAGIM HERKES DAVETLİDİR (( VEDA )) KONUŞMASI YAPACAGIM ALLAHA EMNET OLUN Dun aksam delosda toplanıldı ismini teg1n diye tanıtan (karekdersiz) aslında orhan adında 40yasında yasının adamı olmamıs bursalı bi esnaf olup aksamki konusmadan sonra yanıma gelip bana hesap soracak dı ki gelmedi gelemedi cunku charı bana 75 lvl de iken satan kendisi dir sonra odeme bilgileriyle charı tekrar benden aldılar bende tekrardan odeme bilgilerini yollayıp charı aldım ve baska bi hesaba tasıyıp garantiye aldım bu vesileyle manesde ((teg1n ))((orhun))((orhan)) polemigi kapanmısdır char benden gittiginde uzerindeki itemler bunlardı exteptional mirage +7 totamic spear +8 Ring Of courage +0(dual) shield of TheCh4rLotte +3 Warrior pendant +1 warrior earning +0 minotaur's earning +1 İron belt +0 hanguk sword +7 giantic axe Lr +7(a single hand) giantic axe +7(A double hand) warrior pauldron citin shell +7 warrior pads citin shell +7 warrior helmet citin shell +7 warrior bots citin shell +7 warrior gauntlet +8 Quıled pauldron +8 leather pads +8 leather cap +8 leather shoes +8 warrior gloves+8 chitin armor helmet +7(dagger) plate shield +7 light belt of line +0 agate ring+0 ruby earning +9(hp) ruby earning +8(hp) 62 skil kağıdı lvl78%44,30 national points 5k char geri bana geldinde bu itemlerden fazlalık olarak 3 parca +8 sell shield of+6 3 lvl 140k np kasılmıs olarak geri donmuşdur... rahatsızlıkdan dolayı herkesden ozur dilerim ALLAHA EMANET OLUN (MEVLUT) __________________