cCcBOZKURTLARcCc (eski ashadow)
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- cCcBOZKURTLARcCc (eski ashadow)
-
03-10-2019, 00:02:06oncelikle bir sure oncesine kadar aynı serveri paylaştıgım tum dostlarıma selamlar bir arkadasımın uyarısı ile bir suredir forumda bozkurtlar clanı ile ilgili konuların acıldıgını ve yanlış anlaşılma oldugunu ogrendim yazacaklarım polemik degil yanlızca bilgilendirme amaclıdır degerli arkadaşlar benim clan ismi olarak cCcBOZKURTLARcCc ismini kullanmamda inanın siyasi bir amac hic bir zaman olmadı ama şunu herkesin bilmesini isterimki benimde deger yargılarım var ve bende her insan gibi saygı duyulmasını istiyorum ben ve bu clanın kurulması sırasında emege ve destegi olan tum arkadaslarımın ortak fikri ve ortak deger yargılarımızın kesişme noktası olan vatan seygisi bize bu clan adı altındabirleşme kararını aldırdı bilinmesini isterimki kullanılan isim ve semboller TURK 'luge malolmuş degerlerdir nasılki islam nasılki laiklik ve ard arda sayabilecegimiz bir cok toplumsal degerlerin bir grup bir siyasi parti grup yada orgute malolmasınıa karşıysa herkes bende bu sembol ve ismin siyasi bir kimlik olarak kulllanılmasına karsıyım ozellikle clan adını ve sembolunu yanlış anlayan arkadaşlar BOZKURT NEDİR ? 439 yılında Cin İmparatoru Tay-vy, yel goturmez ordusu ile Turkler'in uzerine yurudu. Pek cok Turk'u kılıctan gecirdi. Cinliler'in T'u-ku-e dedikleri, kendilerine Kok Turuk (Gokturk) diyen boydan sadece 500 aile, Altay Dağları'na can atıp İmparator'un kılıcından kurtuldu. Orada Ergenekon vadisine sığındı (Pien-i tien adlı Cin kroniğinin verdiği bu bilginin Fransızca'ya cevrilerek dunya ilim alemine tanıtılması: Stanislas Julien, Documents Historiques sur les Tou-kious (Turca), Journal Asiatique, Paris 1864, VI.Seri, c.III, s.348-9). Gokturkler, cevresi dağlarla ortulu Ergenekon vadisinde 96 yıl kaldılar. Dağdaki demir madenini eriterek silahlandılar. Coğaldılar. Gokturkler'i Ergenekon'a getiren Mete soyundan Bilge Şad'ın oğlu Uluğ-Yabgu Tavu'nun oğlu Bumin Kağan, 535 yılında Gokturkler'i Ergenekon'dan cıkardı. Kendisinin Mete'nin meşru halefi ve butun Turkler'in buyuk hakanı olduğunu bildirdi. Japon Denizi ile Kırım arasında uzanan Gokturk imparatorluğunu kurdu (o zamana kadar Turk, Turkce konuşan boylardan birinin adı idi, Gokturkler'den başlıyarak butun Turkce konuşan kavimlere Turk dendi). Turkler'e Ergenekon cenderesinden cihana acılmak uzere cıkarken dağ gecitlerini gostererek rehberlik eden, Bumin Han'ın Bozkurt'u idi. Şukran olarak kurt başı, Gokturk bayrağının alemi yapıldı. uc hilalin anlamı 1.Hedef : Turk Birliği Turk Milletinin yoğun olarak yaşadığı butun yurtların birleşerek ismi Turan olan devletin kurulmasıdır. Tek Vatan , Tek Devlet , Tek Millet ilkesinin gerceklestirilebilmesidir. 2. hedef : İslam Birliği 3. Hedef Nizam-i Alem , ilay-i Kelimetullah ! degerli arkadaşlar (onceliklede beni ve clan adını yalış anlayan arkadaşlar) VATANI MİLLETİ İCİN EN UFAK CABASI OLAN HERKESLE KARDEŞİM BU SAGCIDA OLUR SOLCUDA SOZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR ALLAH TURK'U KORUSUN VE YUCELTSİN İNŞALLAH saygı ve sevgillerimle eski ashadow ayhan __________________