Sa ark. Bundan 1 HaftaOnce Bu velet 12 gbMi Dolandırdı ... Tataroglu19 Satıyorum ... Diye Cocuqtur Dedim aldırmadım Rainangel ( Mehmet ) Yardımcı Olucaktı .... Guzellikle Uyardım ama Anlamadı Cezasını Bn Vericem Eger adresini bulamassam Bilişim Suclarında Gorevli Arkadasım Var realde Ondan rica edicem .. Ailesiyle bile olsa bası belaya gircek. ona acıyorum 14 15 yasında cocuq Resim budur... h t t p : / / w w w . resimupload . c o m / ds953518365_werewqrew.html Cocugun Resmi Link Duzeltirseniz Sevinirim KesinLiqle Rica ediyorum Bilen Soylesin insanlık namına Ders Bn vericem !!!!!!!!.. M2 De Pm PriKumi .. Veya Tarık atın MrTarik Araya Bilişim Sucu Girerse Basın belaya Gircek Oyun İCin bos bosuna Sicil KOtuye girmesin ... Yaparım Bunuda Soluyorum Cebimden Kurus para cıkmaz Bilişim Sucları Gorevli Arkadasım War Ve Sonuna kdr yardım ederim Diyor . En fazla 10 dk da Jandarma Kapında Olur bu yasında BOYLE SEYLERE OZENME Once Bilişim Suclarını Bi Ogren ondan sonra Milleti Dolandır !... __________________