Servere Başlamayı Duşunuyorum ardream ve basenin durumu nedir ?
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Servere Başlamayı Duşunuyorum ardream ve basenin durumu nedir ?
-
02-10-2019, 23:59:14Bir Kac Haftadır forumdan takip ediyorum fakat ardream da koxper biraz fazlaymış dogru mudur ? Ronark Serverinden Gecmeyi Duşunuyorum Bizim Serverde Serifler Bazi Etkinlikler yapıyor sanıyorum burdaki şerifler sadece exp kasan kxperleri hapse atıyor. Bu Konu Altında şerifler'ede Bir Kac onerim olacak Beni Dikkate Alırlarsa Eger Pathos Serveride Ronark Serveri Kadar Legal olabilecek. 1. Ronark Serveri olarak Facebookta Şeriflik Sayfası actık. Koxp kullananları oraya resim cekerek atıyoruz. 2. Video cekerek Forumtr'de Bir konu altında link paylaşıyoruz olmada facebook'a video yukluyoruz. 3. Bizim Şeriflerin Ardream charlarıda var onlarda ardream geliyor isimlere bakıyor alıyor yan char gecip hapse atıyor. 4. Şeriflerden Kral Cıkarmaya Calısıyoruz Cunku Bir Karakter Hem Şerif Hemde Kral İse Diger Şerifin Onayı Beklemeksizin Direk Hapse Atabiliyor. D.N: Tabiki Her Şerif Oyle Degil Kendi Cıkarını Duşunmeleri Bir Ayrı ztn. Ne kadar Dikkate Alırsınız bilmem Ama oyun gercekten guzel hale getirilebilir __________________