Arkadaşlar 2 ay kadar once biliyosunz car tamamen hacklenmişti.. bende savcılığa suc duyurusunda bulundum... savcılıktan once bazı bilgilere ulaştım.. Benim carın şifresini bilen ( muhtemelen şifreyi verdiğim 2 kişiden biri ) o bilgileri 3 ncu bir şahısa yani cok iyi bir bilgisayar programcısı / hacker a vermiş.. vede o kişi carımı hacklemiş... ( gerci carı geri aldık ) şimdi.... 1: ) O 2 kişiden hanginiz iseniz. ben oğrenmeden kendiniz gelip benden ozur dilerseniz yuzyuze soz veriyorum kılınıza bile en ufak bi zarar vermeyeceğim. savcılık dilekcesini geri cekeceğim.ancak foruma ilan edeceğim...Herkes bilsin.. 2.) o programcı Hacker eğer okuyosan sandende aynı şeyi istiyorum. aksi takdirde yapacaklarımdan sorumlu olmayacağım. Not : Bu programcının boğazicin unv. bilgisayar tasrım /proglamamda oğrenci olduğunu , fransada 2 yıl kaldığınını vede şu an Ulus ta oturduğunu biliyorum. not: Bazı nedenlerden dolayı şimdilik deşifre etmiyorum isimlerinizi. ) Size 10 gun muhlet oturun duşunun taşının .. karar verin. Herhangi bir gelişme olmadığı taktirde. Tıpış Tıpış ayağıma getirileceksiniz... Haberiniz ola..Ben istiyorumki guzellikle halledelim bu işi. Artık buldum sizileri kacacak deliğiniz yok. Dunya uzerinsde Nerede olursanız olun artık elimdesiniz..... palindromik o hotmail. com ulaşmak isterseniz burada msn.. telefon : 534 784 9556 saygılar lKanijeTRl mahmut __________________