Havale İle Char Alcaklar ve item satışı yapan arkadaslar Konu Kpatılmazsa sevinirim
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Havale İle Char Alcaklar ve item satışı yapan arkadaslar Konu Kpatılmazsa sevinirim
-
02-10-2019, 23:54:52Havale ile char alıcak ve satacak arkadaslar bu konuyu sizi uyarmak ve bilgilendirmek icin actım... Havale ıle char alırken karakterı aldıgınız kısıden kesınlıkle sıfre degıstırmesını ısteyın ıd ve sıfre alın charı gorun sonra sıfresını degıstırmesını ısteyın aksı taktırde asla ve asla para yollamayın.Yoksa canınız yanar arkadaslar yeni bır dolandırıcılık seklı acıklıyorum sıze bunu unutmayın ve herkeze guvenıp paranızı yollamayın... Charı anlasıp aldıgınız sahıs parayı yatırdıgınız kısıden harıc baska bırı cıkıyor ortaya parayı yatırdıktan sonra Diyor ki char sahıbı bendım arkadasım sana yanlıs fıyat solemıs Ornek ; (bir miktar daha para yollaman gerek) dıyor.Siz yok kardes o zaman paramı gerı verın dedıgınız zaman da arkadasım madur durumdaymıs borcu varmıs ıcrası varmıs bole bısey yapmıs gıbı seyler soluyolar paranızı en kısa zamanda verıcez gıbı seyler soluyorlar sızı ugrastıyorlar oda paranızı alabılırsenız tabı adamlar kacmıyor telefon kapatmıyolar veya ters bısey demıyolar verecegız dıyolar ama sızı madur edıyolar arkadaslar lutfen bu konuda dıkkatlı olun havale ıle char alıcaksanız karsınızdakının char sahibi oldugundan kesın olarak emın olmak ıcın ıd ve sıfre alın ve sıfreyı degıstırsın ve tekrar deneyın sıfreyı gırmıyor ıse para yatırın eger bı yamuk olursa o zaman onun caresıne bakarsınız ama onlara acık kapı bırakmayın ve dıkkat edın bu sadece bılgılendırmedır dıkkate alıp almamak sıze kalmıs bu serefsızlere dıkkat edın sonra canınız yanmasın Havale ıle char alımları rısklı ve her zaman yuzyuze alısverıs en temız ve guvenlısıdır.Ama alan arkadaslar dıkkat edın ve bunu unutmayın uplayan eller dert gormesın... Herkeze iyi forumlar.... İzmir Emniyet Mudurluğu Kacakcılık ve Organize Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu Bilişim Sucları Buro Amirliği bizimle iletişime gecerek, Knight Online Karakter Satışı yapacağını soyleyip, insanlardan paralarını alıp, dolandıran kişilerin yakalanması icin yardım istediler. Siz de bu konuda dolandırıldıysanız vereceğimiz email adresine derdinizi anlatırsanız, bu başvurular değerlendirilecek, dolandırıcıların yakalanması icin gerekli işlemler yapılacak. Dolandırıcılık icin adı gecen şahıslar: Doğukan Arda İlkay Erdoğan Turgay Sucuer Mehmet Ali Aydemir Yukarıdaki şahısların banka hesaplarında onbinlerce YTL karakter satışı icin alınan dolandırıcılık parası tespit edilmiş. İzmir Emniyet Mudurluğu Kacakcılık ve Organize Suclarla Mucadele Şube Mudurluğu Bilişim Sucları Buro Amirliğinin emaili: [email protected] İzmir dışında olsanız bile bu emaile yazabilirsiniz, İzmirde oturmanız şart değil. Not: İlkay Erdoğan rumuzunu da kullanan Doğukan Arda isimli şahıs yakalanmış: __________________