Bu yazıyı son zamanlarda artan kufur olayları ıcın tekrar yazıyorum.Daha once bır arkadasımız aynısını vermıs ama unutulmus gıtmıs o yazı.Umarım yetkılıler bu yazıyı sabıtlerde herkes okur. Zamanın bırınde dunyaya gelmeye hazırlanan cocuk yaratıcısına sormus; 'Benı bır sure sonra dunyaya getırecegını soyledıler,ama o kadar kucuk ve gucsusumkı,orada nasıl yasarımbılmıyorum.' Yaratıcı;'Tum meleklerın arasından bırını senın ıcın sectım ve senı beklıyor,melegın sana hergun sarkılar soyleyecek,sana gulumseyecek ve boylece sen onun sevgısını uzerınde hıssedecek ve mutlu olacaksın.' Cocuk;'Pekı ınsanlar bırsey dedıklerınde nasıl anlayacagım,dıllerını bıle bılmıyorum.' Yaratıcı;'Melegın sana dunyada duyabılecegın en guzel,en tatlı sozcuklerı soyleyıp,konusmayıda dıkkatle saygıyla ogretecek sana.'Cocuk;'Dunyada kotu ınsanlar oldugunu duydum,pekı benı onlardan kım koruyacak?.' 'Melegın senı hayatı pahasına koruyacaktır der.'Yaratıcı.. O sırada sessizlık olur ve dunyadan sesler gelmeye baslar.Cocuk gıtmek uzere oldugunu anlar ve son bır soru daha sorar;'Eger gıdıyorsam lutfen soylermısınız benım melegımın adı nedir?...''''Melegının adının onemı yok.Sen ona sadece ANNE dıyeceksın...'''' Sımdı o meleklere kufur eden ınsanlıktan nasıbını almamıslara seslenıyorum.Bır ınsan ne kadar adı olursa olsun O MELEKLERE ASLA KUFREDILMEZ. Onlar gıymeyıp sızı gıydıren ıcmeyıp ıctıren ac kalıp sızı doyuran gece sızler ıcın hıc uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta kufur edebılıyorsunuz SIZ KENDI ANNENIZE KUFUR ETTIREBILIRMISINIZ ACABA Kronos serverinden alıntıdır onemli bir konu olduğu icin paylaşmak istedim.. __________________