Not(1): Oncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkurler. Yorumların arasında "Sen kimsin" minvalinde sorular da var. Benim kim olduğuma ve server'da eskiliğime dair bir ss bırakıyorum bu arkadaşlar icin; img831.**************/img831/179/44542015.jpg Not(2): :Konuya atılan mesajlar arasında "Efsane'nin anlamını bilmiyor, post kasıyor" şeklinde hakarete varan yorumlar var. Tahmin ediyorum ki kucuk yaşda veya sense of humour denilen espiri anlayışından yoksun cocukların konuyu tam olarak algıyamamasından kaynaklanmış bir durum bu.Efsane olarak verdiğim isimlere dikkat ederseniz hepsi bir suredir ardreamda duşuk seviyedeki eşyalarla, hileye hurdaya k0xpa bulaşmadan, kendi hallerinde pk yapmaya calışan arkadaşlarımız ayrıca genelde malice ile tek yedikleride doğrudur Ben, hem bu arkadaşların isimlerini anıp mutlu edelim hem de forumda k0xp, npt, hakeret icerikli konular dışında farklı bir konu olsun istedim.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ### Gelmiş Gecmiş Efsane Ardream Karma Parti ###
-
02-10-2019, 23:52:08Merhaba Arkadaşlar, Bu konu hakkında defalarca konu acıldı, tartışıldı, kavgalar cıktı. 4 senedir Manes Ardream'de oynayan bir oyuncu olarak bu konuya bugun son veriyorum. Eminim sizler de bana katılacaksınız ve bundan sonra "en iyi, efsane, en sağlam parti" tarzında konular bir daha karşımıza cıkmayacak. İşte karşınızda!.. MyMiKs BuCaSpoRR35 volkanbabacan batusayeldestajador JimbeamDaniels ofmydead sylena caracanca00